Szeretnénk a dobogón végezni a Mitropa Kupában!

Juhász Csabi számára egy új autóval, új navogátorral vág neki a 42° Rally Internazionale Casentino-nak a hétvégén.

Csabival beszélgetek.

Régóta Mitropázol, egészen az abszolút negyedik helyig meneteltél pár éve. Szóval szinte hazajársz Toscanaba. Most milyen autóval és ki is fog neked navigálni?
– Pásztor Tomi fog navigálni. Ő már diktálta az itinert nekem a Mitsuban, egy rally 3-as versenyen. Az autóval viszont ez lesz az első versenyem. Mentem már Skoda R5-el murván, de aszfalton még nem. Szeretem ezeket a pályákat, mentem már itt egy párszor, ezért is próbáljuk ki itt ezt az autót.

 

Pénteken a gépátvétel után Shakedown-ra van lehetőségetek a rajtceremónia előtt. Ott lesztek-e a Skoda Fabia EVO II-vel-e?
– Ott leszünk, mert nekünk minden teszt kilométer számít a verseny előtt. Teszteltünk a Kakucs Ringen, de az nem rally pálya. Azt viszont hamar észrevettem, hogy ezek az autók még mindig nyomaték szegények egy Mitsubishihez képest, teljesen más stílusban kell ezeket vezetni egy R5-öst.

 

Szombatra hét gyorsot mért rátok a rendező. A nyolc kilométerestől a 23 kilométeresig vár rátok a Toscana. Lesz-e új szakasz amióta utoljára indultál itt?
– Azt hiszem, hogy nem lesz új, de ha lesz az sem baj.

 

Jól sejtem, hogy a szombati utolsó gyors lesz a legnehezebb számotokra, és nem a távolságával?
– Éjszaki szakasz lesz és sötétben versenyezni mindig izgalmas és nagy kihívás. Az autók is már egy kicsit elfáradnak a végén, de koncentrálni fogunk és akkor nem lesz gond.

 

Bibbienaban kerül most is megrendezésre a célceremónia. Milyen céllal vágsz neki Tamással és a Skodával ennek a sosem egyszerű versenynek.
– Szeretnénk a dobogón végezni a Mitropa Kupában, minél előrébb.

 

Együttműködő partnereink: Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”, NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Vagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV.

 

Fotó: Hajóka SportFotó

– Hajósi Miklós –

Megosztás