Pár nap és kezdődik az ALLSTARS#11

Készítsd a naptejet meg a sapkát mert egésznap lett mit nézni!

Kevesebb mint 1 hét van hátra a következő Drifting.hu rendezvényig, és mi már tűkön ülünk! Az elmúlt hetekben folyamatosan osztjuk meg Veletek, hogy mely országokból és mely pilótákat regisztráltuk a versenyre. Így, ha követtél minket már szinte mindent tudsz!

Azért egy kis emlékeztető nem árt, nézzük csak mi várható Máriapócson a RabócsiRing aszfalt csíkján 2023. Július 14-15 és 16-án.

A hazai Ladás rendezvények egyik legsikeresebb sorozata a Lada Allstars amely keretei között olyan programok zajlanak mint egy országos, de akár határon túlról érkező LADA tulajok találkozója, lesz Lada Limbó, megtartjuk a 11. LADA körversenyt és persze a LADA felvonulás sem marad el. Az AllStars Gálán egyaránt találkozhattok a mezőny régi és új versenyzőivel. Szombat este bulizunk is egyet, hiszen jön a szokásos drift party a RabócsiRing területén, ahol közösen bulizhatsz a csapatokkal és a pilótákkal, na meg persze Velünk!

Ám nem csak ennyi lesz idén, hiszen a GRID pályát megnyitjuk kifejezetten a LADA szerelmeseinek. A GRID egy merőben új sorozat hazánkban, lényege pedig, hogy amolyan Ken Blockos stílusban, gymkhana elemekkel megszórt nyomvonalon kell kizárólag kilinccsel előre csapatni. Izgalmasnak tűnik nem? DE!

 

Nem utolsó sorban ejtsünk szót a nemzetközibb drifterekről is, hiszen jön a Drift Kings következő fordulója, ahol már több mint 50 versenyző nevezett 17 országból. És még mindig nem teljes a lista gyerekek! Elég erős versenynek nézünk elébe!

A Ladás és Driftes pólókat és sapkákat a duenShop.hu-ban találjátok majd!

 

A korábbi évektől eltérően idéntől a belépés 12 éves kor alatt díjtalan és már 12-16 éves kor között lesz lehetőség gyermekjegy megvásárlására. A megvásárolt belépővel a nézőtér teljes egészét használhatod, beleértve a tribünt és a depót is, ahol ingyenes gumiszerelést is biztosítunk. Jegy információ részletes időterv: https://driftallstars.hu/

Az esemény nyitvatartása

  • Kapunyitás péntek 17:00
  • Kapuzárás vasárnap 20:00
  • Terület kiürítés vasárnap 22:00-ig

 

A kempinghasználat érvényes jeggyel ingyenes, ahol kiépített mosdók, zuhanyzók és egy étterem is várja a látogatókat. Gyere el a Rabócsiringre, Máriapócsra, hozd a családot és a barátokat, mert garantáljuk, ezt a hétvégét se felejtitek el!

További részleteket a weboldalainkon és social media felületeinken találhatsz.

Linkek:

Nevezés: https://drifting.hu/versenyzoi-regisztracio/
Jegyek: https://drifting.hu/shop/
Időterv: https://driftallstars.hu/

– Drifting.hu –

 

 

Megosztás