Hirdetés
-->
03 augusztus 2017 Szerző 

Beszélgetés Juhász Csaba rally versenyzővel az INT. M6LOG Baranya Kupa előtt.

Juhász Csaba - Juhász István
Renault Megane RS - Juhász-Média Kft.
INT. M6LOG Baranya Kupa - 2017.08.04-06.

 

A hétvégén ismét rajthoz állsz a Renault Megane RS-el Juhász Pisti navigálása alatt a Mecsekben. Itt rendezik meg a Mitropa Kupa következő fordulóját is, ami nemzetközivé teszi ezt a versenyt.

 

Nemrég még a Velenje Rally-n csapattatok, most pedig itthon bizonyíthattok. Prológ és 116 versenykilométer vár rátok.
116 versenykilométer nem kevés, nem is sok. Jó párszor mentél már ezeken a gyorsokon, de most egy megizmosított Renault Megane RS-el teszed ezt. Mit is vársz magatoktól?

- Van már tapasztalatunk ezzel a versennyel kapcsolatban, egy-két szakasz új lesz számunkra. Esélylatolgatásba csak a kedd esti teszt után fognék. Van még munka az autón.

 

Már pénteken megkezdődik a harc az idővel és a sporttársakkal. Kettő gyors és köztük egy "városi prológgal kezdtek majd. Vasas - Zobák - prológ - Vasas - Hosszúhetény szakaszokat kell a legrövidebb idő alatt teljesíteni. Mit is tudhatunk ezekről a pályákról és szereti-e a Megane a városi prológot?
- Ez a két szakasz újdonság nekem, ha soka tempós kanyar, akkor fekszik a Megane-nak. A prológot megoldjuk kézifékkel, nem lesz gond.

Szombaton már megnő a teljesítendő versenykilométerek száma is. Régi legendás szakaszok jönnek ismét elő: a Nyárásvölgy - Hetvehely, és a Alsómocsolád - Mecsekpölöskei elág. Ezeken háromszor-háromszor megy végig a mezőny. Mennyire lehet kihordásos ez a két gyors a verseny végére?
- Biztos vagyok benne, hogy nagyon koszos lesz a pálya, de ez Magyarországon nem meglepő. Sok felhordás lesz, erre fel kell készülni.

 

Pályabejárást mennyiszer eszközölhetnek a versenyzők és az mire is lehet elég?
- Ezen a versenyen nincs lekorlátozva a pálya bejárás száma, de a Mitropások megoldják 2 lehetőségből is az itiner írást.

 

Végszóként, mit is kívánsz a magatoknak a Baranya Kupán?
- Szeretnénk az első ötben végezni a Mitropa Kupában, bár még a nevezési listát sem láttam. Egy biztos, most nagyon sok pontot kell gyűjtenünk.

Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt-Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia  Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., DSG, TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft.

- Hajósi Miklós -

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!