Salakmotor szezonzáró Nemzetközi csapatverseny

Szombaton, szeptember 24-én újra felbőgnek a motorok a Debrecen Speedway SE Salakmotor pályáján debrecenben a gázvezeték úton. Hét szlovák versenyzővel fogtok megküzdeni tizenöt futamban.

 

Ifj. Tabaka Józsefet kérdem a nagy megméretkezés előtt.

Milyenek az esélyeitek a szlovák fiúkkal szemben?
– Változott kicsit a rajtlista mert lesz 2 vendég motorosuk akik erősíteni fogják a szlovák csapatot és így azért nehezebb dolgunk lesz sokkal, de mi nyerni szeretnénk és mindent el is fogunk követni, hogy mi álljunk a dobogó tetején.

Korábban megmérkőztetek már a szlovák csapattal, ha igen milyen eredménnyel?
– Nem, még ez az első ilyen kezdeményezés.

Ez az év utolsó debrecenben megrendezésre kerülő versenye lesz?
– Így van ez lesz nálunk a szezonzáró verseny és egyben nyílt nap is ahol a bátrabb nézők verseny után felülhetnek mögénk a motorra és egy pár kör erejéig érezhetik, hogy milyen erő is van ezekben a gépekben.

Partnereim segítségét köszönöm:Debrecen Speedway Se, Tabaka és Társa Kft., Adix-Trade Kft., T-bútor Outlet, Jen-Zo Sport, Pinkmotors,  Carve, Kozma-ép Generál Kft.

– Hajósi Miklós –

 

Több mint egy nemzetközi salakverseny!

Szeptember 24-én a Debrecen Speedway SE hazai pályán látja vendégül Szlovákia salakcsapatát, a Speedway Club Zsarnovicát. Az összecsapáson 15 futamban mérik össze ereiket a hét – hét versenyzőt felvonultató klubcsapatok. 

Szeptember utolsó hétvégéjén szurkoljunk együtt a debreceni alakulatnak!! 

A versenyt a 14 éven aluli gyermekek ingyen tekinthetik meg, kivéve a VIP-szektort. A viadalra a belépőjegy ára: 2000 forint. Jegyet csak a verseny napján, a helyszínen lehet vásárolni.

A viadalt követően szezonzáró nyílt napot rendez a cívisvárosi klub, az eseményen lehet találkozni a versenyzőkkel, megmutatják tudásukat az egyesület utánpótlásához tartozó fiatalok, illetve a közönségmotorozás sem marad el, azaz a vállalkozó kedvű szurkolókat a versenyzők körbe viszik a salakos oválon.

A startlista: 

Speedway Club Zsarnovica
1. Adam Carada
2. Michal Tomka
3. Jakub Valkovic
4. Andrij Kobrin
5. Patrik Buri
6. Ján Mihálik
7. David Pacalaj

Debrecen Speedway SE
 9. Tabaka József
10. Tihanyi Sándor
11. Vida Szabolcs
12. Sztaniszlav Melnicsuk
13. Kovács Roland
14. Bárány Márk
15. Vida Péter
16.Kónya Sándor

Forrás: https://www.facebook.com/debrecenspeedwayse/

Megosztás