Rohamosan közeledik az ALLSTARS#11

Júliusban ismét felbőgnek a motorok a RabócsiRingen. Már nem kell sokáig várnunk a következő gumifüstös versenyre, hiszen 2023. Július 14-15-16-án ismét fergeteges programokkal és felejthetetlen versenyekkel várunk téged Máriapócson.

 

A hétvége során több különböző esemény is zajlik majd, ismét helyet biztosítunk a már megszokott Lada Körversenynek, tető alá hozunk egy Drift Kings PRO és PRO2 fordulót, valamint az All Stars Gála is megrendezésre kerül. Lesz tehát bőven nézni és tenni való. Arról nem beszélve, hogy folyamatosan regisztráljuk a nevesebbnél nevesebb versenyzőket is.

Idén több újdonság is szerepel a program listán. A szokásos Lada programok között ott lesz a kiállítás, a körversenyek, maga a Lada Allstars, valamint a felvonulás ám olyan újdonságok is jönnek, mint a Ladások GRID kategóriás versenye, ügyességi versenyek és Lada Limbó. A GRID egy merőben új sorozat hazánkban, leginkább a Ken Blockos gymkhana mérkőzésekre hasonlít mely során a pilóták technikai tudása a legfontosabb.

 

A drift szerelmeseinek ünnep ez a hétvége, hiszen a Drift Kings európai versenysorozat az egyik legkomolyabb a térségben. Már most sok nemzetközi versenyző regisztrált. Olaszországból érkezik hozzánk Francesco Giorgio, Luca Fuschini, Massimo Checchin, Riccardo Tonali, Mirella Vernacchia és Mattia Conti.

 

Örömmel szeretnénk Veletek tudatni, hogy idén rendhagyó módon, most először Július 14-15-16-án Magyarországon a Rabócsiringi Allstars eseményen lesz megtekinthető egy kis szösszenet a Lengyel HTG Drift Matsuri eseményéből!

Lengyelországból is gyűlnek a versenyzők köztük a már kifejezetten régi motorosnak számító hölgy, Karolina Pilarczyk is ismét tiszteletét teszi a RabócsiRingen valamint Michał Wojtan, Rafał Kochanowski, Radosław Gatkowski és Rafał Barzycki is erős küzdelmeket ígérnek. Nem lesz hiány izgalmakban ez már most biztos és még nem is említettem Nektek minden versenyzőt, hogy egy kis meglepetés is maradjon a dologban! Szombat este megrendezzük a szokásos partyt is, hogy kiereszthessétek a fáradt gőzt a versenyzőkkel és csapatokkal közösen a kemping és a depó területén.

 

A korábbi évektől eltérően idéntől a belépés 12 éves kor alatt díjtalan és már 12-16 éves kor között lesz lehetőség gyermekjegy megvásárlására. A kemping használata (sátrazás) a belépőjegy megvásárlásával és a nevezéssel ingyenes. Megvásárolt belépőddel a nézőtér teljes egészét használhatod, beleértve a tribünt és a depót is, ahol ingyenes gumiszerelést is biztosítunk. Jegyed erre a linkre kattintva megvásárolhatod!

Az esemény nyitvatartása:

 

  • Kapunyitás péntek 18:00
  • Kapuzárás vasárnap 20:00
  • Terület kiürítés vasárnap 22:00-ig
  • Részletes Program: https://driftallstars.hu/

 

Ne hagyd ki idén sem az ALLSTARS#11-et hiszen minden évben csodálatos élményekkel, új ismerősökkel, barátokkal és emlékekkel távozik mindenki. Itt összegyűlik a közeg krémje és biztosan nem unatkozik senki egy percet sem.

 

További részletekkel hamarosan jelentkezünk a weboldalon! A jelszó, KILINCCSEL ELŐRE!

 

Linkek:

Nevezés: https://drifting.hu/versenyzoi-regisztracio/
Jegyek: https://drifting.hu/shop/
Időterv: https://driftallstars.hu/

 

– Drifting.hu –

Megosztás