A JanSpeed Anglia egyik meghatározó tuningműhelye volt, amely 1962-ben alakult, és indulásától kezdve egészen az 1990-es évekig számos sikert ért el a motorsportban.

Mint Magyarország számos pontján Szegeden is megalakult egy lelkes önkéntes varró csapat, a Szájmaszk készítő angyalok, akik ingyenesen készítenek maszkokat rászorulóknak, kórházaknak, magánszemélyeknek.

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) az kéri a kormánytól, hogy a kisiparosokra, főleg a lakossági szolgáltatásban dolgozó kisvállalkozókra is terjesszék ki a gazdaság - és munkahelyvédelmi intézkedéseket - mondta Németh László a szövetség elnöke az MTI-nek.

Adolph Zukor díjat kapott Káel Csaba és Koltai Róbert

A Westendben épült át az Automobil és Tuning Show nyereményautója.

Idén egy egyedi Porsche Boxster S kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n. 

Sajtos Dániel, 18 éves tanuló beszámolója a budapesti 2020-as grazi EuroSkills magyarországi válogatójáról.

A Magyar Hollywood Tanács hivatalosan bejelentette a 92. Oscar-díj átadó gála alkalmából megrendezendő budapesti Oscar Partyját.

Álomautót álomáron Amerikából? Igen, ez lehetséges, de hogyan kapcsolódik ehhez egy rally autó? A cikkünkből ez is kiderül majd…

Impresszum

www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V. "Kisadózó"
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!