Elindult a Digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig elnevezésű projekt!

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) konzorciumi partnerségben az Ajka-Devecser és Vidéke Ipartestülettel indított pályázati finanszírozású képzési programot „A digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig GINOP-5.3.5-18-2019-00155” címmel. 

Sajtóközlemény:

Digitális kommunikáció az építőiparban, a tervezés és kivitelezés szolgálatában címmel elkezdődött az Ipartestületek Országos Szövetségének legújabb pályázati projektje. Az IPOSZ és az AJKA-DEVECSER és Vidéke Ipartestület által közösen nyert GINOP pályázatban foglalt lehetőségekről, sajtótájékoztató keretében számoltak be. A projekt főleg a mikro- és kisvállalkozások digitális ismereteit és kommunikációját kívánja bővíteni az építőipar területén.

 

Németh László, az IPOSZ ügyvezető elnöke elmondta, országos lefedettségű kutatómunka előzte meg a 2×3 napos képzést, amelynek eredménye egy olyan tanulmány, amely mentén ezek a képzések elindultak. A projekt főleg a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális ismereteit kívánja bővíteni. A képzési anyag fő célja a megrendelők és a szolgáltatók közötti kommunikációhoz kapcsolódó digitális megoldások, valamint a megrendelők felé tett ajánlattételek minőségi, másrészt az alvállalkozókkal való digitális kommunikáció fejlesztése. Mindkét képzésnek a Keszthelyi Ipartestület ad helyet, az április végén tartandó képzésre még várjuk az építőiparban jártas szakemberek jelentkezését Budapest és Pest megye kivételével, az ország minden tájáról.

 

A szerződött támogatás összege: 49 800 000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A kedvezményezett neve: Ajka-Devecser és Vidéke Ipartestület

A konzorciumi partner neve: Ipartestületek Országos Szövetsége, IPOSZ

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. 05. 31.

„A projektről bővebb információt a www.iposz.hu oldalon olvashatnak.”

További információ kérhető:

Juhász Melinda

Sajtó és Információs Szolgálat
Ipartestületek Országos Szövetsége
1087 Budapest, Luther u. 4-6.
Mobil: +36-30-258-3835

E-mail: media@iposz.hu

Honlap: www.iposz.hu

2022.03.31.

Megosztás