-->
15 október 2015 Szerző 

A Visual Motorsport birtokolta a dobogó mindhárom fokát!

 

 

A Livewire Team gokart vonalát erősítő Gorzó Zsolt nemrégiben a Magyar gokart bajnokság 2015-ös versenyszezon utolsó összecsapásán vett részt a kecskeméti Gokart Stadionban október második hétvégéjén. Mentális frissességét és felkészülését a Livewire Energy termékei támogatták.

Versenyzőtársunk és a Visual Motorsport ismét egy változékony időjárású, de ennek ellenére egy jó hangulatú versenyen van túl. A mezőnyben szombaton a legjobb időket Zsolt tudhatta magáénak. Nagyon bíztató volt ez a versenyt tekintve. A Szombati edzőnapot száraz körülmények között teljesítették.

A kvalifikáció nem teljesen az elvárások szerint sikerült, hiszen nem volt idő teljesen átszerelni a gokartot az esős pályához. Zsolt a 3. helyre pozícionálta magát az az első futam rajtjához. Az első éles futamot már teljesen átszerelt versenygéppel kezdte, amelynek meg is lett a várt eredménye. A rajtnál visszaesett két pozíciót, de rövid időn belül sikerült ezt leküzdeni. Az első futamot a második helyen végezte a legjobb köridővel.

A második futamot egy jól sikerült rajtnak köszönhetően végig az első helyen gokartozta a teljes mezőnyt maga mögé utasítva. Ez a tökéletes verseny az éves országos értékelésben a 2. helyet húzta magával. Csapattársa, Ellenes László a jól megérdemelt első helyen végzett. A dobogóra Attramini Mirko is felállhatott az előkelő harmadik hely tulajdonosaként. Tehát elmondhatjuk, hogy bejött a várva várt papírforma, miszerint ismét a Visual Motorsport birtokolta a dobogó mindhárom fokát.

Gratulálok a 2015-ben elért eredményekhez!

 

 

Partnereink:

LivewireEnergy Kft., LiveWire Rally Team, Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft.,Bakery Group Kft.,Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Brucker Plusz Bt., Hankook Tyres, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., QuasarDatabase Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, ZozoTrans Kft, Kolláth szerviz Kft, Moniktrans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft.,Rácz-Trans Kft.,TS Handel Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft.

 

- Krizsán Zoltán -

 

 
 

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V.
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!