Hirdetés
-->
27 október 2015 Szerző 

Reggel 80 méteres látótávolság és +5 fok várta a 44 indulót!

Reggel 80 méteres látótávolság és +5 fok várta a 44 indulót! számláló szlalomos mezőnyt a hétvégén megrendezett Vác városi szlalom versenyen. Sokan képviseltették magukat a Magyar Szlalom Bajnokság mezőnyéből is.   A József Attila sétány és az annak végében elhelyezkedő volt tanpálya adott otthont ennek az autós rendezvénynek, mely terület minden szegletét kihasználták a versenyzők és a népes kíváncsiskodók tábora. Volt aki lebiciklizett a családdal, sok gyermekes szülő jött az ifjúságnak megmutatni hogy mitől is hangos a dunapart. A versenyzők örömmel mutatták be nekik autóikat, ha a kicsik be szerettek volna ülni a volán mögé egy fotó erejéig, az sem jelentett gondot.

A nagyjából 500 fős nézősereget, a 10 kategóriában induló versenyzők átlagon felüli élményben részesítették. A hangulatfokozásról a helyi "erők" gondoskodtak. Holecz "Kicsy" Krisztián, Malter Röhl, Szőke Győző, Dredán Gyurka és a régebben ORB versenyző Rózsahegyi Márk az Opel ascona-val oda tették magukat a látvány oltárán.

Végeredmény tekintetében az abszolút első három helyezett páros:  I. Bognár Martin (Citroen Saxo), II. Szabó Csaba (Opel Corsa), III. Sziklay Zsolt (Trabant) A 15 indulót számláló Lada kupa győztese Szabó Bálint lett, a BMW kupát pedig Nagy Richárd nyerte. A rendezőgárda ezúton köszöni meg Vác város önkormányzatának hogy lehetőséget biztosított a rendezvény lebonyolítására.
 

Nézzük meg belsőkamerás videón, hogy Erdélyi György a Suzuki Swift volánja mögött hogy is látta belülről versenyünket:

3. kör   https://www.youtube.com/watch?v=N-yzNDpifXU

4. kör   https://www.youtube.com/watch?v=Pg8ockOx4uk

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!