Hirdetés
-->
11 november 2015 Szerző 

A dobogó is összejött, hiszen a L2-es kategóriát megnyertük.

 

A Speed Rally Team versenyzőpárosa, Novák Balázs és Jagadics Gábor a hétvégén egy hazai versenyt teljesítettek, mégpedig a MARB Északi régió Nyugati csoport utolsó futamát, Gombás – Sejcét. A megelőző két versennyel ellentétben sikeresen beértek az 5. gyors céljába.

Hogy éreztétek magatokat a verseny?
- Nagyon tetszett minden, a reggeli köd miatt kicsivel később kezdtünk, de a napközbeni tavaszi idő kárpótolt minket. Nem hittük volna, hogy ilyen nagyon jó időben sikerül ezen a novemberi futamon versenyezni, még a kedvünk is sokkal jobb volt.

Most, hogy sikerült végigmennetek a versenyen, mi a tapasztalat a BMW-ről?
- Összeállt, így tudnám legjobban jellemezni. Azért még szokni kell az M3-as motort, sokkal forgósabb, mint az előző, nem huzatom ki addig, mint kellene, mindig figyelnem kell a fordulatszámot, de ezt is orvosolom a jövőben, valamilyen jelzővel.

 

Mennyire sikerült a terv szerint a hétvége?
- Teljes mértékben. Folyamatosan gyorsultunk, ahogy ezt szerettem volna, kivétel az utolsó gyorsot, amikor már sötét volt, akkor pár másodpercet rontottunk. A dobogó is összejött, hiszen a L2-es kategóriát megnyertük. Kellhet ennél több?

Mi a terv az idei év hátralévő részére?
-A két meghívásos versenyre megyek, viszont Mikuláson egy kis csavarral, mert kibérlek egy Citroen C2R2-t. Még sosem mentem elsőkerekes géppel, itt az ideje kipróbálni. Barátommal, Molnár Pistivel a jobb1-ben fogok rajthoz állni. Természetesen az év lezárásaként a Hungaroringre megyünk játszadozni a BMW-vel.

Köszönöm a riportot és gratulálok az eredményetekhez.

Köszönet a támogatásért:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. - Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  HK Trans Kft,; V-System Tam – Informatika; This Point Informatika, DEMIX Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, Szolnoktej Kereskedőház, Andrásevits Zoltán Egyéni Vállalkozó – FACSEMETÉS, Marso Kft, Keveland Kft,

Speed Rally Team 

- Lakati Anett -

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!