-->
04 november 2015 Szerző 

Speed Rally Team - Novák Balázs - Jagadics Gábor - MARB futam.

 

A Kisvaszari, igen rövidre sikerült verseny után újra rajthoz áll a Speed Rally Team versenyzőpárosa, Novák Balázs és Jagadics Gábor. Most egy hazai pályát választottak, mégpedig hétvégi MARB Északi régió Nyugati csoport 5. futamát, Gombás-Sejcét.

Az utolsó verseny nem úgy sikerült, ahogy terveztétek. Mi történt azóta a BMW-vel?

A BMW folyamatban van, a hétvégére kész kell lennie, de a törésen kívül mást is megcsinálunk rajta. Ahogy említettem a Kisvaszari verseny után az új motor nem sérült, így csak az elemeket kellett megcsinálni, szélvédőt kell még bele, ezeken kívül, váltó, difi meg még néhány apróság.

Hányadik alkalommal vágsz neki ennek a szakasznak?

Meg nem mondom most, de a Vác Rally keretében talán egy alkalmat kivéve mindig mentem rajta. Emlékszem első alkalommal az egyik lassító egy kilométerkőnél volt, sikeres neki is mentem és kiütöttem a hátsó futóművet, remélem ilyen most nem lesz, hiszen eléggé költségesre sikerült az utolsó két verseny a Baranya és Kisvaszar, nem nagyon tervezek újra a déli régióba menni.

Mennyire fekszik ez a pálya?

Nagyon szeretjük ezt a pályát, az egyik kedvenc, bár azt sajnálom, hogy csak egy irányba autózunk. Ugye a már említett Vác Rally-k alkalmával is Gombásról mentünk Sejce felé, pedig nagyon kíváncsi lennék a másik irányra is.

Mi a terv a hétvégét tekintve?

Nem szoktam az időt figyelni, de azért így az utolsó hazai futamon szeretnénk dobogóra állni, amennyire néztem az L2 kategóriában szép kis csapat jött össze, úgyhogy izgalmas lesz a verseny. A rövidre sikerült Kisvaszari versenyen az új M3-as motort sem sikerült letesztelni, így most itt van rá az alkalom. Vettem bele 475-ös rövid áttételt is, úgyhogy rúgni fogom neki. Az a célom, hogy gyorsról gyorsa gyorsuljak, szeretném tudni, mit lehet most kihozni a gépből.

Köszönöm a riportot és jó versenyt kívánok Nektek.

Köszönet a támogatásért:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. - Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  HK Trans Kft,; V-System Tam – Informatika; This Point Informatika, DEMIX Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, Szolnoktej Kereskedőház, Andrásevits Zoltán Egyéni Vállalkozó – FACSEMETÉS, Marso Kft, Keveland Kft,

- Lakati Anett -
Speed Rally Team

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!