Hirdetés
-->
17 július 2015 Szerző 

A pálya nagyjából a fejemben van!

 

Már vagy 6. alkalommal vág neki a Mátrai pályának a Speed Rally Team versenyzője, Novák Balázs, természetesen navigátora Jagadics Gábor, akivel az idei versenyeken újra együtt indultak. Felkészülésről és tervekről Balázzsal beszélgettem:

 

Ha már ilyen sokszor voltál ezen a pályán, akkor fejből fog már menni?

Igen, a pálya nagyjából a fejemben van, így sok újdonságra nem számítok, viszont sajnálom, hogy csak egy irányba megyünk, lefelé biztos izgalmas lenne. 2012-ben voltam utoljára, tavaly éppen akkor voltam nyaralni, mikor Mátra volt, így nem tudtam indulni, de most pihenten nyaralás után jövünk! Hozzá kell tenni, hogy ez a kedvenc pályám a Nosztrai mellett, úgyhogy vártam már.

Mi a helyzet a BMW-vel?

Nincs vele semmikülönös, Kazáron jól viselkedett, hibamentesen kibírta a versenyt, így inkább nem is nyúlunk hozzá. Ha egyszer jó, akkor minek!

Mi a terv a hétvégére?

Tudod, én annyira nem foglalkozom az eredménnyel, de azért a pályaismeret sokat fog segíteni és látványban sem lesz hiány. De a legfontosabb, hogy gumikat tesztelünk, mert 2 hét múlva szeretnék menni Baranyán. Figyelni fogjuk mennyire melegszik a gumi, az idő is azaz igazi nyári forróság lesz, így a tesztre adott minden, és ha már egyszer leutazunk Pécsre, akkor azt szeretném, hogy minden rendben legyen, ne kelljen a verseny felénél feladni.

Köszönöm a riportot és jó szórakozást és sikeres tesztet!

Köszönet a támogatásért:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. - Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  HK Trans Kft,; V-System Tam – Informatika; This Point Informatika, DEMIX Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, Marso Kft, Keveland Kft,

- Lakati Anett -

 

 

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!