-->
20 június 2015 Szerző 

Két hónap után újra a rallypályát koptatja a Speed Rally Team versenyzőpárosa Novák Balázs és Jagadics Gábor.

Közel 3 év kihagyás után újra együtt indultak a MARB Észak keleti régiójának második versenyén, Pétervásárán. Barátok lévén nem okozott problémát újra együtt dolgozni, hiszen abszolút idővel teljesítették első kihívásukat. A hétvégén ismét beülnek a BMW-be és a Kazár Rally, Vizslás – Kazár – Salgótarján szakaszát hódítják meg.

Novák Balázst kérdeztem a verseny előtt:

Mivel töltötted az elmúlt két hónapot?

Autocross bajnokság futamánvettem részt, ahogy említettem ott minden versenyen indulok. Az egy teljesen más légkör, más pálya, más autó. Tehát a Ceredi első SRT futamon azért nem tudtam részt venni, mert akkor indult a szezon Autocrossban.

Történt valami változás, újítás a BMW-n?

Zsír új futómű van benne, az összes összekötő és gombfej ki lett cserélve. A fékkel is csinálunk valamit, mert múltkor nagyon rázta a kormányt, fékhűtést valahogy rakunk bele, mert a legdrágább féktárcsa is elmelegszik és ez által hullámosodni kezd. Pétervásárai versenyen szórakozott az akkor beletett kuplung, így csináltattam ismét egy újat, amit még ki sem próbáltam és nem is láttam az autómat 2 hónapja. Nem ártana vele menni pár métert, de rengeteg a dolgom!

Mire számítasz ezen a Kazári versenyen?

Arra, hogy a sok helyi versenyző lealáz!Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb időeredményekkel fogják teljesíteni a gyorsokat, mint mi, hiszen már vakon végigmennek a pályán. De nekem sem kell sok idő, hogy megtanuljam, illetve nem is először megyek itt. Részben emiatt is kicsit sajnálom, hogy nem Nosztrán lesz a verseny, már nagyon rákészültem, illetve az hosszabb pálya, de ez sem rossz.

Köszönöm a riportot és remélem minden rendben lesz a BMW-vel!

Köszönet a támogatásért:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. - Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  HK Trans Kft,; V-System Tam – Informatika; This Point Informatika, DEMIX Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, Marso Kft, Keveland Kft,

- Lakati Anett -

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!