-->
20 április 2017 Szerző 
Lajosházi Csaba ismét nyeregbe ül, jobb oldalán az állandó navigátorával, Takács Gáborral. 
Ezúttal a Villámszer Kazár Rallye teljesítését tűzték ki célul.
 
 
Csabiék legutóbb a Schneerosen Rallye-n álltak rajthoz, ami Csaba tavalyi térd sérülése miatt egy komoly tesztnek indult. Szerencsére végig bírta a megmérettetést, és nagyon jó helyen sikerült végezniük.
 
A következő futam a Miskolc Rallye lett volna számukra, de bármennyire is szeretettek volna indulni, sajnos a munka közbeszólt. "Egyszerűen lehetetlen volt összeegyeztetni a munkával a miskolci futamot, így fájó szívvel, de ki kellett hagynom" - mondta Csaba.
 
 
Így érthető, hogy nagyon várják már a Kazár Rallye-t, ahol a cél első sorban a szórakozás. "Kell egy kis kikapcsolódás, hiszen ha állandóan csak dolgozik az ember, abba előbb-utóbb belefásul" - tette hozzá Csaba.
 
Az autó harcra kész, a Schneerosen Rallye óta semmilyen javításra, beállításra nem volt szükség, mondhatni a gép tökéletes. Kétszer is teljesíteni fogják a szakaszokat, hiszen előfutóként, és a mezőny végén licences versenyzőként is rajthoz állnak.
 
 
A hétvégi időjárás azért megtréfálhatja a versenyzőket, hiszen kérdéses hogy milyen gumival állnak rajthoz. "A gumi kérdéses, egyelőre nem tudom hogy mivel fogunk rajthoz állni. Lehet hogy téli, vagy szöges gumival? Egyébként nem is bánnám, ha ki tudnánk próbálni a Hankook vizes gumiját is." - mondta Csaba.
 
Csabát hallva, biztosan izgalmas versenynek nézünk elébe, és végre egy MARB futam, ami meg lesz tartva. Bár Csabáék alapvetően az ORC mezőnyét erősítik, azért figyelemmel követik a MARB futamokat, illetve az ott kialakult helyzetet is.
 
"Hatalmas elismerés a Speed Rally Team-nek és Fodor Krisztiánnak, hogy a jelenlegi, MARB körüli események és alacsony nevezői létszám ellenére is megrendezik a Villámszer Kazár Rallye-t" - tette hozzá Csaba. 
 
A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Viva-Mobile Bt., Viva interspeed Kft.

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!