-->
06 április 2016 Szerző 

Interjú Csabával a Mitropa Rally Cup második versenye előtt.

LavanttalRallye 2016.04.08-09.

Juhász Csaba - Juhász István

Juhász Média Kft - Honda Civic TypeR

 

2013-ban indultál utoljára a Lavanttal Rally-n akkor is a Hondával mint most.

Igaz azóta megerősödött a vas! Miben is?
- Elvileg 20 lóerővel erősebb lett, kapott egy új sebességváltót és egy jobb fékrendszert. Szétszedték a karosszériát, át hegesztették és újra fényezték. Elvileg gyorsabb lesz az autó.

 

Pénteken négy gyors vár rátok két különböző szakaszon. Az utolsó a Vorderlimberg az már estébe fog nyúlni. Tudomásom szerint új lámpasorral vághatsz neki majd a gyorsnak. Mivel jobb ez mint a régi, illetve mennyire szereted az éjszakai gyorsokat?
- Igen, számunkra màr az utolsó két gyorsasági sötétben lesz. Nagyon jó Lazerlamp lámpasorunk van, aminek köszönhetően még jobban szeretek az éjszakai szakaszokon versenyezni. Persze szerencsém van, hogy mindig jó navigátorok ülnek mellettem, akik munkája nagyban segíti ilyenkor a száguldást. 

 

Szombatra nyolc gyors marad számotokra és a Hondának is. A Lavanttalon emlékeim szerint igen magasan is vannak gyorsok, némelyik murvás is. És mivel még a tavasz elején járunk akár hó is lehet fent. Miként lehet slickkel menni ilyen útviszonyok mellett, és hogyan is választasz gumit?
- A meteorológusok szerint még eső is lehet. Ami annyiból jó, hogy egyszerűbb lesz a gumi választás. Egyébként a slicket vágni szoktuk erre a versenyre, a gumi gyártó által megadott mintázat alapján.

 

Lesz két gyors ahol majd 30 kilométer egy szakasz. Itt az utolérés veszélye ismét fent fog forogni ahogy ismerem a tempótokat. Ilyenkor miként tudod az előtted lévőnek jelezni, hogy te vagy a gyorsabb, és haladnál tovább?
- Mindig azt az utasítást kapom, hogy lökjem meg hátulról, azt aki nem enged el.

Még sosem folyamodtam ehhez, mert sportszerűtlennek tartom. Szereltek fel egy új dudát a Hondàra, remélem az elég lesz. Ha még sem, akkor majd meglátjuk.

 

2013-ban megállt a technika alattatok, most gondolom a ráncfelvarráson átesett autó megbízhatóbb lesz. Milyen céllal is érkeztek erre a versenyre?

- A Rebenland előtt azt mondtam, hogy fogalmam sincs milyen lesz a Megane. Na ez most még jobban igaz a Hondàra, mert még egy métert sem mentem vele. Majd a verseny végén meglátjuk!!!

 

Köszönjük Partnereink segítségét!

Az "Infovárosok hírportál hálózat", Kelet-Atlasz Kft., Aqua General Kft., H.B.c.e., Komplex-D Kft, Unilub Kft,  Vozik Balázs egyéni vállalkozó, Phobex Kft., Alföld Europa Kft, Öko Transz Kft, Bója Teherfuvarozás, Gobaldaru.hu, Naturgoldfarms, Eastjob, Olvisz 98 kft, Diák meló, Dr. Lan Kft., Glasstone Kft., Szamsped Kft., Lanexpert Kft., Magyar Ipar Kft., Termix Bt., S7 Gázfutár, Akku-System.hu, Dexter Transz Kft., H-Euro Konzult Bau Kft., D.D.Z. Med Kft., Kóródi Tamás E.V., Interagrowashker Kft., Vivifier.hu, Hernád-Fólia Kft., Mihidra Kft., Vargartrade Ferr Kft., Black-Point Kft, Bionly Kft., Dr.Mohácsi Ildikó, Natur-GoldFarms Kft, Tiszaújváros  Transz, Baromfi Trans 2008 Kft, Assit-Trend, Viveszt-Med Bt., ML-Log Kft., Baromfiudvar 2002 Kft., Product-Price Kft., Zsomár-Ker Kft., R-Pex 2000 Kft., Kartel 97 Bt., www.bblogistic.eu, AutóM3, Total Wagon Management Kft., Hard Trans Kft., Márkó ABC, Fest-Group Kft., TT SPED Kft., Munkaközvetítés Nagy Ferenc E.V. www.phobextools.com,  P.O.P. Kft., Magyar Mélyépítő Kft, borsodberauto.hu, Palker Papír Kft, Alfa Szerszámcentrum Kft‎., Görög-Fejes Bau Kft. Mónus István EV., Bodnár Béla EV. EXCEL-IT Kft., FÉLIX Professional. NR Szoftver Kft., P+N INVEST KFT., Star Holding Kft., BSZB Invest kft., Cet Jam, Cet Star Plus Kft., Gasztro K.C. , K&K Food.

 

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!