Hirdetés
-->
30 március 2016 Szerző 

A tavalyi sikertelen évet követően idén is maximális erőbedobással készülünk a bajnoki futamokra. 

SOLID Racing Team – Eger Rallye 2016. 04. 01-03.

Kondella Péter – Szilassy Arnold, Mitsubishi Lancer Evolution IX.

 

A sikeres idénykezdés érdekében a verseny előtt volt alkalmunk tesztelni azt a versenyautót, amivel a 2016-os bajnoki futamokon fogunk rajthoz állni. Ebből következik, hogy típust nem, de technikát váltottunk. A teszt alkalmával megtapasztaltuk, hogy az autó képes a jó eredményre, és a biztos célba érkezésre. Azt is felmértük, fejlődnünk kell még ahhoz, hogy ezt ki is tudjuk belőle hozni.

Magabiztossággal tölt el, hogy ilyen műszaki-, és technikai háttérrel kezdhetjük meg az idei szereplésünket. Az ORB 3-as kategóriája közel 20 párosból áll, ezért sokat kell dolgoznunk ahhoz, hogy ennek az első felében végezhessünk.

Az egri szakaszok közül kevés az, amelyen már versenyeztem. A pályák feldolgozására jobban fogok koncentrálni, Arnold pályaismerete sokat fog segíteni a jó itiner elkészítésében.

 

Számunkra a Dobó téri rajtceremónia méltó kezdése a bajnoki idénynek, melyen hosszú várakozásokat követően végre részt tudunk venni.

Reméljük, hogy a versenyt követően is hasonlóan pozitív hangulatban tudunk nyilatkozni mind az átélt élmények, mind az elért eredmények tekintetében. – tette hozzá Kondella Péter

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP;  Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu ; Gigabit Kft – Next Generation Group; Hetényi Pincészet; Mastersoft Technologies Kft.; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Fest Group Kft.

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!