Hirdetés
-->
06 január 2016 Szerző 

Csomós Miklós és Nagy Attila a Szilveszter Rallye-n immáron a második alkalommal állította csatasorba a vadonatúj Renault Twingo R2-t. 

A hungaroringi viadal nem úgy alakult a Full-Gas MSE kettőse számára, ahogy azt előzetesen eltervezték, mert már a verseny első napját követően szuper ralizni kényszerültek.

 

Csomós Miklós:

Sajnos már az első, esti szakaszon balesetet szenvedtünk. Én hibáztam, de volt előzménye a dolognak. Utolértem az előttem rajtoló versenytársunkat, aki a sötétben és a nagy ködben nem vett minket észre. Beszorultunk mögé és persze ilyenkor bent az autóban az ember nagyon ideges és mindenképpen előzni akar. Ez történt velem is. Magával ragadott a hév és előzés közben ráhúztam egy padkára az autót, ami azonnal kiszakította a futóművet.

Másnap - hála a szervizcsapat áldozatos munkájának - a második körtől szuper ralival visszaálltunk a versenybe, hogy szokjuk, tapasztaljuk az autót. Igyekeztünk felvenni a kesztyűt a kategória elejével, ami ez alkalommal nem sikerült maradéktalanul, de a hibám után még teljesítettünk 26 gyorsasági kilométert, így ennyivel is közelebb kerültünk az új autóhoz.

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!