-->
25 szeptember 2015 Szerző 

Úgy gondoltuk, hogy kipróbálunk egy közös Mitropa futamot.

Szeptember 25-26-án indulsz a Crash Men Team színeiben a Bassano Del Grappa Rallyn, a Mitropa Rally kupa utolsó előtti futamán.Nyolc gyors egy napra sűrítve vár majd rátok. Gondolom itt is kétszer lehet menni bejárni a pályát.

- Túl vagyunk a pályabejáráson, nagyon sűrű volt a program. Minden szakaszt háromszor lehet bejárni, de nem túl sok időt adnak erre. Elég fárasztó volt, ráadásul a nagy tengerszint feletti magasság is megviselt minket.

Látok ismerős gyorsokat is. Ugyan azok lesznek mint eddig?

- Egy gyorsasági megegyezik a tavalyival, a többi szakasz új számunkra.

Négy szerviz kiállás is adott lesz. Milyen gumikkal vágtok neki a hegyi gyorsoknak?

- Ezt még nem döntöttük el. Majd az időjárás alakulásától függően döntünk. Egy biztos, hogy Pirelli lesz.

 

 

100 verseny kilométer sok vagy kevés a néha egyenes mentes szakaszokon?

- Szerintem nagyon sok, két hazai versenynek is megfelel. Sokkal több kanyar van ezeken a gyorsaságikon, ezért sokkal megterhelőbb a verseny nekünk is, és az autónak is.

Végig nappal fogtok versenyezni a Honda Civic Type R-el, csak a célceremónia lesz estébe hajló. Gondolom ennek csak örülsz és még a célceremónia is patinás helyen lesz.

- Igen, valóban szép helyeken bonyolítják le az ünnepélyes rajtot és a cél ceremóniát.  A rajtszámunk miatt az utolsó szakaszt mi már sötétben fogjuk teljesíteni, de nem gond, imádok sötétben versenyezni.

 

Végezetül milyen céllal is érkezel régi-új navigátoroddal Juhász Pistivel erre a messzi versenyre Miskolcról?

- Úgy gondoltuk, hogy kipróbálunk egy közös Mitropa futamot. Megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot. A Hondával ebben a mezőnyben nehéz érvényesülni, de remélem, hogy egy kis szerencsénk is lesz, és akkor nem kell szégyenkeznünk a végén.

 

Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu,  Tiszaújváros Transz. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Mahiti Kft. DDZ MED Kft. Komplex - D, ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Öko Transz. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft., Product T-Pride Kft., R-Pex2000 Kft.,  H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Baromfiudvar 2002 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Távit Kft. Autó M3 Szerviz és Diagnosztika. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft., Vivifer.hu, Olvisz 98 Kft., Termix Bt, Magyar Ipar Kft., Dr. Lan Kft., Hernád Fólia Kft., Bója Teherfuvarozás, Flotál Kft, www.flotal.eu/kapcsolat, DruszAgro, Hunola Kft., TT Sped kft. DSG Tervezőiroda Kft, Natrur Gold Farms Kft., Bio Balls Kft., NBBH s.r.o, BB-Logistic Kft. Alföld Európa, H-Euro Consult Bau Kft., Baromfi Trans 2008 Kft., Vargatrade-Ferr Kft., Lanexpert Kft., Inter-Agrowashker Kft., Dentmark Kft., Glasstone Transz Kft., Total Wagon Management Kft., Akku-System Bt, Dexter Transz Kft., NGK Spark Plugs, Black Point Kft, Viveszt-Med Bt, Juhász-Média Kft., Crash-Men team Kft., Magyar Mélyépítő Kft. Diák Meló Miskolc.

 

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!