Hirdetés
-->
11 június 2015 Szerző 

Most hétvégén a Rally2-es bajnokság futama, a Székesfehérvár Rallye következik.

 

A Speed Rally Team versenyzőpárosa Merényi Zsolt és Adamcsek István kb. egy hónappal ezelőtt a Szombathelyi murva helyett a MARB Ceredi versenyét teljesítette a Citroen C2-vel. Most hétvégén a Rally2-es bajnokság futama, a Székesfehérvár Rallye következik. A részletekről Adamcsek Istvánnal beszélgettem:

 

Mi a helyzet a Citroennel?

Új, homológ öv és üléskerült bele, Michelin gumikat is sikerült szereznem hozzá. Minden tekintetben felkészült az autó, levegőszűrőt kell még benne cserélni, de ez már szinte semmi.

Milyenek a pályák, lesz itt murva is?

Vegyes pályákat írnak, de az inkább az első osztályba versenyzőknek. Igaz a 18,5 km-es egy kisebb része, ha nem is murvás, de eléggé poros. Ákos barátom javaslatára, nyitott, vágott Michelin gumikat vettem a Citroenhez, remélem be fognak válni. Fel vagyunk készülve mindenre. Ceredi verseny után, amikor szinte gyorsonként változott a pálya, hiszen egyszer esett, egyszer meg szikrázó napsütés. Jöhet bármi, vizes gumink is van.

Jól emlékszem, hogy tavaly Baluval nem voltatok?

Igen, a tavalyi kimaradt, igaz lent voltam, mert egy barátom elhívott, pályát írtunk, ebből valami megmaradt. De szombaton a pályabejáráson Zsoltival összehozunk egy jó itinert, vasárnap meg nyomjuk a Citroennek.

Mire számítotok a versenyt tekintve?

Zsoltikával és ezzel a Citroennel csak jóra.Ahogy közeledik a verseny, egyre jobban megjön a kedvem az egészhez. Szerintem minden rendben lesz. Nem ijedünk meg a kihívástól, versenyezni kell. Úgy gondolom, sok meglepetés nem érhet, már csak javulni, fejlődni tudunk!

Köszönöm a riportot és sok sikert a hétvégére!

Köszönet a támogatástért:Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa Végrehajtó iroda, Surprise Drinks

-Lakati Anett -

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!