-->
22 április 2015 Szerző  Hajósi Miklós

Alig egy hét pihenő után máris idei második historic rali Európa-bajnoki futamára, a Vltava Ralira készül Leitold Károly és Bazsó Ildikó, akik már a helyszínen várják a szerdai itiner kiadást. 

A Fiat 131 Abarth Sanremo Ralin elromlott generátorát felújították, így a páros bízik benne, hogy ezúttal teljesíteni tudják a teljes távot és Eb-pontokkal térnek haza.

Leitold Károly:– Az autó tökéletesen rendben van. A generátoron sajnos meglátszik a kor és Olaszországban kiesett a közepe. Otthon felújítottuk, most már nem lesz vele baj. A Vltava Ralin indultam már, ismerem a pályákat, egészen más kihívás lesz, mint ami a Sanremo Rali volt. Itt szélesebb, jó minőségű utakon versenyzünk, ahol a Porschék előnyben lesznek. Kemény versenyre számítok, nagyon oda kell figyelni. Az egyetlen célom most, hogy végig menjünk és pontot gyűjtsünk.

Bazsó Ildikó:– Egy hét pihenőnk volt a két verseny között, de én már így is alig vártam. A Sanremo Ralira is nagyon alaposan felkészültünk, de ott nem sokat tudtunk autózni. Még szerencse, hogy ilyen gyorsan kaptunk egy új lehetőséget a bizonyításra. 

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!