-->
28 augusztus 2018 Szerző 

Interjú Fazekas András csapatvezetővel a Steelvent Ózd Rallye előtt.

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
Steelvent Ózd Rallye - 2018.08.31-09.02.

17 gyors ami gombócból is sok lehet néha, vár rátok két nap alatt, egy salakpályás prológgal megspékelve.
- Jó versenynek ígérkezik az Ózd-Salgó rallye, sok gyorssal és változatos pályákkal. A prológ pedig mint mindig, csemege lesz a nézők számára.

Szombaton Domaháza-Zabar, Cered-Zagyvaróna, Salgótarjáni városi gyors, és a Királdi körgyors vár rátok. Régi jó kis szakaszok egy új városival megspékelve. Mire is számítottok ez első napon, miként tudtok a gumikkal és az üzemanyaggal bánni, hogy elég legyen minden gyorsra?
- A szombati pályákból a Királdot ismerjük, Ceredet pedig nagyon várjuk, hiszen Magyarország kiemelkedő szintű pályája. Az üzemanyaggal nem lesz probléma, a gumi az kérdéses, hogy fogja bírni, és még azért az időjárás is okozhat meglepetéseket.

Vasárnapra csak hat gyors marad, de egy új szakaszt rakott bele a rendező a Sámsonháza-Nagykeresztúrt. Ismerős-e nektek ez a gyors, mentetek-e régen rajta, vagy új és most mentek rajta először. 
- Vasárnapi pályák is jónak ígérkeznek, mert mind a tavalyi pályák, így jobb oldalról ismerősek Krisztián számára. Zagyvaróna pedig a másik irányból sem lesz kisebb kihívás, mint első nap.


A szombati 11 gyors és a vasárnapi 6 gyors után salgótarjánban vár benneteket a céldobogó. Mennyire néz ki nehéznek a Steelvent Ózd Rally így első ránézésre?
- Nehéz lesz ez nem kérdés, szeretnénk meglátni azt a céldobogót. Ha ez sikerül, az eredmény sem marad el.

Az Opel motorja a Baranya Kupán megadta magát. Azon kívül lesz-e még valami vérfrissítés a kocsin?
- Az autónk jó, és sikerült motort varázsolni bele, ez még nem lesz a régi, de szólni fog ez is.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT.,  ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT  ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT.,  UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST-TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

- Hajósi Miklós -

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!