Hirdetés
-->
28 július 2018 Szerző 

A Határ Attila – Deák Henrietta párosnak sajnos nem sikerült befejezniük a Székesfehérvár Rallye-t, a technika ördöge ismét közbe szólt.

Szia Atti! Úgy látszik folytatódott a pech sorozat, és a Székesfehérvár Rallye-t ismét feladni kényszerültetek egy technikai probléma miatt. Mi történt?

- Sziasztok! Igen, sajnos ismét nem sikerült befejeznünk a versenyt, pedig az első gyorsaságin abszolút első időt tudtunk menni! Nagyon jól kezdtük el a futamot, de a technika ismét közbe szólt.

 

Mi történt?
- A második gyorsasági szakasz elején már furcsa rezonanciát éreztem, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, a futóműre gyanakodtam. Aztán „krepegni” kezdett a motor, valószínűleg csapágyas lett, de ez már csak egy következmény. Az alap problémát más okozhatta. Egyelőre nem tudjuk mi lehetett az, nem szedtük szét a motort. Nagyon dühös voltam, hogy ismét kiállni kényszerültünk. A verseny óta hozzá sem nyúltam az autóhoz. Gyakorlatilag annyira kilyukadt a blokk, hogy látszik a főtengely.

 

Ezt szomorúan hallom... Mik a tervek? Tudod már hogyan tovább?
- Egyelőre keressük a megoldást. Teszteltünk a Peugeot 208-at is, meglátjuk, hogy az anyagiak hogyan állnak össze… Nagyon szeretnénk a Baranya Kupán is rajthoz állni, ha lehetséges nem a 306 S16-al, hanem valami fiatalabb, stabilabb technikával. Nagyon bízunk benne, hogy ez a szerencsétlen sorozat véget ér, és be tudjuk fejezni majd a versenyt!

 

Köszönöm a beszélgetést Atti, és bízom benne, hogy a Baranya Kupa nevezői között a Te nevedet is láthatjuk!
- Én is köszönöm, próbálunk mindent megtenni, hogy rajthoz tudjunk állni.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QtrCRd8IOhA

 

Támogatók és reklámpartnereink:
Határ Motorsport, Speed Rally Team Kft, www.kutfurok.hu, Sport Lobster Line kft, Photo_csn, Opi rally media kft, Közbesz auditor kft, Fun Carter Kft, Strapa Pack Kft, Molvi Trade Kft, Dr. Marcus, Fémtiszta Kft, Pet – Pack Kft, Golf Kft, Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft, Copy n' More Kft, Jász és Jász Kft.

Fotó: Salánki Gábor

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!