-->
19 július 2018 Szerző 

Interjú Juhász Csabi rallyversenyzővel a következő ERC futam előtt.

Juhász Csaba - Juhász Zsolt
Mitsubishi EVO X - Juhász Média Kft.
Rally di Roma Capitale
2018.07.19-22.

19-én Kvalifikáció volt, majd shakedown. Ti azon részt vettetek. Hogy sikerült teljesítenetek?
- Túl vagyunk a kvalifikációs szakaszon. Eléggé biztonsági tempót mentünk, nem akartuk leamortizálni a kocsit, ráadásul nagyon rossz állapotban volt a pálya, egy defekt nem jött volna jól. Rég ültem már az autóban, ez volt most a verseny előtti teszt. Próbáltam bemelegedni a versenyre.

Pénteken egy majd két kilométeres városi gyors vár rátok. Lesz keresztbe menetel?
- Az egyetlen cél, hogy teljesítsük a versenyt. Szeretnék minél több tapasztalatot szerezni. Nagyon sűrű ez a hét. Mi egy kis csapat vagyunk, számunkra ez egy nagy kihívás. Nagyon sok energiába került idáig is eljutni.

Szombaton bemelegítésnek hét gyors vár rátok, majd vasárnap szintén. Új pályák, új verseny ismerős autó. Tizenöt gyors több mint 200 kilométer gyorsasági szakasz.   Mi is a cél ezen a versenyen? Négyen lesztek az ERC2 kategóriában. Hol is szeretnétek végezni a verseny végére?
- A többiek, már sokkal több tapasztalattal rendelkeznek, ami óriási előny számukra. Én azzal is boldog leszek, ha át fogunk gurulni a cél dobogón.

Köszönjük Partnereink segítségét! Mihidra.hu, ML-Log, Liza Snack, P.O.P Sales, Phobextools, Decran Kft., Rodex Kft., K+L Euro Truck Rent Kft., Euro Trucking Plusz Kft., Volvid Zrt, Black Point Kft, NR-Szoftver Kft, Vidia Csavarszaküzlet, Kelet Metál Kft., Dankó Trans Bau Kft., Épgép-Komplex Kft., Simon Zoltán E.V., AG Ing Kft, Inker Bt., Pedro 2006 Bt, Ali Transport Kft., Web Factory, Hajnal és Kriszt, Székely Transz Kft. 

Fotó: Claudio Pocar

- Hajósi Miklós -

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!