-->
01 november 2017 Szerző 

Kondella Peti és Szilassy Arni hétvégén a CREDOBUS Eger Rallye 2017-en vesz részt.

SOLID Racing Team - Eger Rallye 2017 - 2017.11.03-05.
Kondella Péter - Szilassy Arnold, Honda Civic Type-R

A Baranya Kupán megkezdtük az ismerkedést az új autóval, azonban ez elég rövidre sikerült. Így a célunk egyértelmű, tanulni, tanulni, tanulni!

Az egyik kedvenc versenyem az Eger Rallye, már tavaly is terveztük, hogy itt biztos indulunk. Az elmúlt években Egerben kezdődött a bajnokság, de idén nagy örömünkre ez lett a záró futam. Mivel a 2017-es idényünket befolyásolták a tanulmányaim, és egy egészségügyi probléma, ezért megörültem, hogy az egyik kedvenc versenyemmel zárhatom a bajnokságot. Baranya Kupán már mentünk az autóval, de ott üzemanyag probléma miatt idő előtt fel kellett adnunk a versenyt. Az autó nagyon jó alap a jó eredmények eléréséhez, ezért csak rajtunk múlik, hogy mit tudunk kihozni belőle. A kevés eddig megtett kilométer miatt a tapasztalat gyűjtés a legfőbb célunk. Kategóriába egyedül neveztünk, így csak magunkra, és az autóra kell koncentrálnunk. Baranya Kupán előjöttek hiányosságok a hosszú kihagyás miatt, így az alapoktól kezdjük az építkezést - zárta Péter gondolatait.

Örülünk, hogy újra versenyautóba ülhetünk. Összességében elmondhatjuk, hogy az utóbbi években nem éppen a versenyzés volt a középpontban. Túl sok kívülálló tényező szólt közbe, ami miatt nem tudtunk megfelelően koncentrálni szeretett sportunkra. A Baranya Kupán szerettünk volna összebarátkozni az új technikával, de sajnos ez nem jött össze, így a tanulást áthelyeztük az Eger Rallyra. A kategóriába csak Mi neveztünk, így legalább a kategóriatársakkal nem kell foglalkoznunk. Ez jó is, meg nem is. Jó lett volna látni mások idejeit, hogy el tudjuk helyezni magunkat a sorban. Azonban megkönnyebbülés, mert nem helyez ránk semmilyen nyomást az idők tekintetében. Tanulni jöttünk Egerbe, nem babérokra törni. Ennek megfelelően fogunk versenyezni a hétvégén - tette hozzá Arnold.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést:AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Ital Logisztika Kft.; EuTrust Szerviz Kft.; C+D Automatika Kft,; Excel-IT Kft,; Kudo Trade Plus Kft,; Laurus-Conculting Kft,; Tower-Tech Kft,; Sulypont Bt.; Best-Vill. 2000 Kft.; Tritcon Informatikai Tanácsadó Kft.

 

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V.
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!