-->
27 szeptember 2017 Szerző 

A Ritmus ASE párosa, a Szilágyi-Váradi páros egy Mitsubishi EVO IX-el száll harcba a hét végén a Croatia Rallye-n a horvát bajnoki pontokért. 

Bár már elszálltak az esélyek az év végi bajnoki címre, szeretnék odatenni magukat a jól ismert pályákon.

Szilágyi János:

Az idei évre már esélyünk sincs a jó helyezésre, még a 4. helyért is meg kell küzdenünk a hátralévő két versenyen. Be kell látni, már a horvát bajnokságban sincs esélyed Mitsubishivel, hiszen a 3 legnagyobb ellenfél egyaránt R5-ös kocsira váltott. A mostani versenyen, ahol szinte csak mi leszünk ilyen autóval 15 R5-ös ellenében, a top 10-be kerülés a cél és, hogy néhányat az R5-ösek közül magunk mögé utasítsunk. Erre is csak azért van esélyünk, mert ismerjük a pályákat, ez talán ellensúlyozza az autók közti különbségeket. Az autónk most végre tökéletes, élvezet vele menni, erre többet nem foghatjuk a jó szereplést, már csak nekem kell visszaszerezni az önbizalmamat, remélem ezen a versenyen, ezzel a kocsival sikerülni fog. Köszönjük támogatóink bizalmát!

Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., KÉK - PTI Kft., Sun&Fun Holidays.

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!