Hirdetés
-->
19 máj. 2017 Szerző 

Molnár Pistiék is támadnak Szombathelyen, de a megszokott EVO 8 helyett most egy 6-ossal. Jobb oldalon pedig Novák Balázs foglal majd helyet, akinek ez lesz az első murvás versenye, ahol egy összkerekes autóval áll rajthoz.

 

- Szia Pisti! Már csütörtökön lementetek Szombathelyre. Hogyan sikerült a teszt? Kellett az autón állítani?

Sziasztok! Igen, már csütörtökön lejöttünk. Az EVO 8 helyett most Domonkos Laci 6-osával fogunk menni. Túl sokat sajnos nem tudtunk tesztelni, gurultuk párat. Elég sokat kellett állítani az autón, főleg a gátlókat és a megfelelő guminyomást próbálgattuk.

- A navigátori székben Novák Balázs. Hogy jött az ötlet?

Balázzsal nagyon jó barátok vagyunk, már régebben megbeszéltük, hogy Szombathelyen, egy igazi murvás futamon fogunk menni együtt az EVO-val. Hát ez most sikerült is.

- Van esetleg valami helyezés, amire nagyon vágytok?

Az eredménnyel nem nagyon foglalkozunk, a cél a szórakozás ismét. Elég erős az ORC mezőny, de azért megpróbálunk minden tőlünk telhetőt.

 

- Gumi kérdéskör?

Hankook-al megyünk, de még nem tudom milyen lesz, eddig nem használtam ilyet. Szombatra használtat teszünk fel, aztán ha úgy alakul, hogy lesz valami komolyabb csata, akkor vasárnapra lehet, hogy újakat is beszerzünk.

- Mennyire fekszik neked a murva? Mikor mentél itt utoljára?

2-3 éve mentem Mitsubishivel murván utoljára, még R2-ben. Vissza kell rázódni, de szerintem nem lesz gond.

 

- Balázs, te mint alkalmi navigátor, mit szólsz ehhez a feladathoz? Mennyire vagy ráfeszülve?

Írogatom az itinert, de nem vagyok ráfeszülve egyáltalán! Beülünk "oszt" megyünk! Még sosem mentem összkerekes autóval, ez lesz az első. Az már a teszten is kiderült, hogy sokkal jobban lehet vele menni, mint egy hátsós kocsival. Azt hiszem, hogy 2 db EVO 6-os van a mezőnyben, az összes többi autó aktív hajtásos. Időben biztosan nem tudunk majd jobban menni tőlük, de próbáljuk felvenni a versenyt, aztén majd lesz valahogy. A cél, hogy az összes gyorson végig tudjunk menni.

 

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Varrivál Kft., Villámszer Kft. Tekt Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Iszi Produkt Kft.

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!