-->
07 április 2017 Szerző 

ORC Abszolút: 7. hely, P12: 3. hely, ORC-2WD: 3. hely. Ezek az eredményei a Nedecki - Kovács rally párosnak a HELL 23. Miskolc Rallye-n.

 

Nedecki László - Kovács Géza
Lada VFTS - HBRK ASE
Miskolc Rally 2017.03.29-04.02.

 

Vadkutyával beszélgetek a nagy túlélő túra után.

Jól sejtem, hogy most a bronzérem is „aranyosan” csillog számotokra?
- Az első gyors első kilométereiben kaptunk egy defektet (valaki úgy gondolta, hogy a látvány mindent megér és kitették a gumit az út közepére), konkrétan a felninkből hiányzott egy darabka. A futóművünket szétütötte a kerék összetartásunk egy gyors egy gumivászonra kopását eredményezte. 

Ez a defekt sok időt elvett tőlünk, már a rövidebb szakaszon kaptunk 20 másodpercet, majd a következő Garadna-Mályinka szakaszon még további 20-30 másodperc hátrányt szedtünk össze.

Szerencsére a szervizben a fiúk orvosolták a problémákat a futóművet sikerült majdnem rendbe tenni. (balra nem akart kanyarodni az autó, de a Lada mindenre képes). A pályák elég felhordásosak voltak, amit bizonyít a sok baleset is. A tapadás a legrosszabb minőségű pályán a Kánó-i gyorsaságin volt. 

 

Ismerős pályák voltak számotokra, de mely szakasz izzasztott meg benneteket a legjobban és miért?
- A pályák valóban ismerősek voltak, a legrosszabb a Kánó-Imola-Ragály gyorsasági szörnyű aszfaltnak éppen nem nevezhető útszakasz.

 

A képek alapján rengeteg néző látogatott ki a gyorsokra, és a célceremóniára. Milyen érzés volt végre a „nép” között csapatni?
- Ez mindig fantasztikus érzés, hiszen nézők nélkül nincs rally "mutass valamit a népnek, őket kell megnyerned"!

Nagyon jólesik, amikor meghallják a VFTS (VADKUTYA) hangját, és őrjöngve ugrálnak az emberek a pálya szélén.

 

Egy „új” autóval álltatok rajthoz a versenyen. Mennyire sikerült beülni azt és az Ózd rallyra jó „tesztnek” bizonyult a Miskolc Rally?
- Az autót teljesen újra építettük a tavaly utolsó versenyre elkészült motort sikerült teljesen beállítani és csodásan muzsikált.Az autó teljesen meg van szokva, hiszen évek óta ezzel a géppel rójuk a kilométereket és természetesen Ózdon is bízunk a legjobbakban.

 

Ha újra rajtolhatnál, mit tennél másképp ha tehetnéd?
- Az első gyors első kilométerén picikét lassabban érkeznék és akkor talán épen marad a felni és a kicsúszással nem vesztettünk volna időt.

 

Harmadik helyen végeztetek egy erős mezőnyben. Mennyire vagy elégedett a teljesítményetekkel?
- Az időeredmények is mutatják, hogy 5 másodpercen belül volt 4-5 autó és igazi párharc alakult ki a verseny folyamán, ahol bárki esélyes volt a győzelemre. Ennek függvényében és az elszenvedett kisebb baleset miatt az időeredmények megmutatták a helyünket, hogy esélyesek vagyunk a dobogón végezni. 

Természetesen nagyon örültünk Gézával a harmadik helynek, hiszen küzdelmes hétvége állt mögöttünk.

 

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszerviz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team.

Üdvözlettel:

Nedecki László - Kovács Géza - " vadkutyák "

- Hajósi Miklós - 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!