Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://hajoka.hu/index.php/rallye/rallye/item/1218-bronzerem-az-ozd-rallyn) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/www/clients/client1996/web4419/web/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895
-->
07 november 2016 Szerző 

Interjú Nedecki László autóversenyzővel, a bronzérmet érő Ózd Rally után.

 

Nedecki László - Kovács Géza
Lada VFTS - HBRK ASE
Ózd Rally 2016.09.03-04.

IV. Miskolc Autó Ózd Rally-n vettél részt a csapatoddal.

Három nap alatt, prológ és 140 verseny kilométer várt rátok. Az ózdi salakpályán már szinte  minden kavicsot ismersz. Milyen volt ismét ott csapatni?
- Ezen a pályán mindig élvezetes körözni. Nagyon jó érzés hazai közönség előtt szinte karnyújtásnyira nyomni a gázt. Az eredmény is megmutatta, hogy milyen szuperül éreztük magunkat.

 

Szombat és vasárnap összesen tizenhárom gyorsot teljesítettetek. Többször is előfordult, hogy kategória első helyet autóztatok. Ennyire élveztétek a versenyt, vagy helyi versenyzőként hoztátok az elvárt kötelezőt?
- Nagyon élveztük a versenyt természetesen a hazai pálya mindig előnyt jelent, igazából tisztes helyt állás volt és az év végi 3. hely megszerzése (7 Pont) volt a cél.

 

Jó volt itthon versenyezni a megszokott navigátorral egy-két gyorsaságit meg tudtunk nyerni megmutattuk magunkat, hogy a vadkutyák még nem mennek nyugdíjba. (a vadkutyák nem csak hangosak de tudnak még harapni is)
- A verseny nagyon szuper volt. Természetesen nem telt el technikai hiba nélkül.  (ÓZDI verseny) A motor jól muzsikált csak a lámpa testek nem akarták az igazat.  Konkrétan olyan volt világításunk mintha két Szent János bogarat fogtunk volna be világítani a lámpát helyébe. Az eredményt persze így is hoztuk. Köszönet a megbízható navigálásért Kovács Gézának, mert csak az itiner alapján tudtunk tájékozódni.

 

Összeszedtetek egy ötven másodperces büntit is. Miért is kaptátok azt? Végeredményben hol is végeztetek?
- A büntit kikésés miatt kaptuk mert próbáltunk fényt, elektromos áramot varázsolni az autóba (kergettük a világítós bogarakat). Ez sajnos nem jött össze így kénytelenek voltunk sötétbe neki indulni és nem feladni a versenyt.

Mivel Kronome Ákos felsorolták a csoportunkba P12 így 3. helyezést, és power stage 3. helyezést  értük el amivel megszereztük a szükséges pontokat, így év végére is kategória 3. helyen végeztünk.

Miként értékeled a három napos versenyt, voltak-e kalandjaitok, sikerült-e a nézőknek is autóznotok?
- Kaland nélkül nincs verseny természetesen voltak. Jobbnál jobb pályákon autózhattunk ami Borsodban és Ózd környékén adott.

Jó és versenyző barát szerevezéssel találkoztunk ezen a hétvégén. Remélem jövőre újból lehetőségünk lesz az ilyen és ehhez hasonló versenyekhez.

 

Legközelebb hol találkozhatunk veletek?
- Ha jársz Ózdon akkor minden nap, szívesen látunk.

Vadkutya téli álmot alszik és készül a 2017.-es évad nyitó versenyére.

 

Üdvözlettel: VADKUTYA TEAM

 

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszerviz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team.

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!