-->
08 augusztus 2016 Szerző 

Május eleje, az Opatija Rallye óta nem indult versenyen a Ritmus A.S.E. párosa, Várkonyi Szabolcs és Csányi Botond. 

Akkor nem egészen voltak elégedettek, de most újra visszatérnek, méghozzá hazai környezetben, de nemzetközi versenyen, a Mitropa Kupa értékelésbe beleszámító Baranya Kupán.

Várkonyi Szabolcs:

Nagyon örülök, hogy valaki be mert vállalni egy nemzetközi versenyt, én úgy gondolom, ez a közeljövő. Lényegesen olcsóbb, mint az ERC, de azért általában népes és színvonalas mezőny gyűlik össze, reméljük, itt is így lesz. Persze a kommunikáción kéne változtatni, nagyon későn jelent meg a kiírás, nem látszik online, hogy kik neveztek már, ez mind inspiráció lehet versenyzőknek, ha látják, hogy kategóriatársaik már neveztek.

 

A pályák jók, bár úgy gondolom ilyen verseny tekintetében már abszolút a péntek-szombati versenyzés a megszokott. Remélem, jó mezőny gyűlik össze, minden kategóriában, a 2WD-ben is és hazai pályán felmérhetem, hogy állok a többiekhez képest. Általában gyors vagyok ezeken a pályákon, remélem, most is így lesz. Az autó marad a Peugeot 208 R2, csak most már versenybenzint fogunk használni, ami nyomatékban sokat számít, főleg a nyári hónapokban.

 

Tesztelünk egy nagyobbat előtte, ahol terveim szerint több autót is ki fogok próbálni, a jövőre készülve. Nagyon várom a versenyt és remélem, hogy nézőbarát időjárás fogad minket, se kánikula, se eső nem lesz, bár az utóbbi években mindig bezavart egy-egy zápor. Úgy volt, hogy Botond sofőrként vesz részt ezen a versenyen, de a tesztje után úgy döntöttünk, az autója még mindig nem 100%-os, így ismét navigálni fog.

Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút-Komplet, Droidx, ZFW Hortiservice, Airvent, Di-fer, Carwax,Villumen, Sütödetech Kft., Autoflex Ker. Kft., Kék PTI Kft., GDP Guru, VPT Group.

 

Fotó: Uroš Modlic - Makai Gergely

 

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!