-->
09 június 2016 Szerző 

A tervekkel ellentétben, a versenytársak és a barátok noszogatásának eleget téve rajthoz áll a hétvégén a Speed Rally Team versenyzője Novák Balázs, de most nem Jagadics Gábor fog navigálni, hanem Molnár Pisti, akivel már tavaly kipróbálták magukat a Mikulás Rallyen.

 

Miért is volt ez a navigátorváltás?

Jól megszokott navigátorom, Jagadics Gábor felesége állapotos és bármikor szülhet, így elkerülve azt, hogy a gyorsasági szakasz abszolválása közben csörögjön a telefon és abba kelljen hagyni a verseny, most csak lejön pezsegni meg nézelődni, illetve ő lesz a csapvez, aztán ha menni kell, akkor csak bepattan a kocsijába. Molnár Pisti barátommal, pedig jól sikerült a Mikulás Rallye és amúgy sem versenyzik, akkor legalább üljön be mellém navigálni, ha már rávettek, hogy induljak ezen a Veszprém Rallyen.

Mennyire ismered ezeket a szakaszokat?

Hála istennek egyik sem azonos a Mikulás Rallye szakaszaival, így már megint tapogatni fogom a pályát az első gyorsokon. Idén még nem igazán sikerült olyan versenyen indulnom, ahol ismertem volna szakaszokat, de így mondhatjuk azt, hogy izgalmasabb.

 

Mi a helyzet a BMW-vel?

Beletettünk egy szériaváltót, illetve viszek is magammal, esküszöm, ez alkalommal még arra is felkészülünk, amivel nem lehet baj, nem akarok úgy járni, mint ISEUM-on. Nagyon nem akartam ezt a versenyt, kicsit azért sajnálom is a BMW-t, bár erre a hétvégére jobban felkészülünk, hiszen kaptam 4 db Reiger lengéscsillapítót Tóth Attila Pitbull barátomtól, amit nagyon köszönünk neki, és remélem most már az úton is fogunk menni nem csak a levegőben.

Annak ellenére, hogy mellőzni akartad ezt a futamot, hogy indulsz neki a hétvégének az eredményt tekintve?

Jó lenne most már befejezni a versenyt, sajnos az idén Eger Rallye sikerült úgy, ahogy szerettük volna. ISEUM Rallyn igaz a mi hibánk volt, hogy nem voltunk minden eshetőségre felkészülve, de mivel rávettek, hogy versenyezzünk itt, akkor már szeretnék végigmenni, ha lehet, akkor nem az utolsóként, hátul kullogva, de figyelembe fogom venni azt is, hogy a BMW mit bír. Szóval most hétvégén a cél felállni a céldobogóra..

 

Köszönöm a riportot és sikeres és eredményes hétvégét kívánok Nektek.

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft., Evocool STI Holding Kft., Masterkool, Golf Kft, Index Kft, Villámszer Kft., Keveland Kft., Marso Kft.

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!