Hirdetés
-->
29 április 2016 Szerző 

Egerben még a jól megszokott R4-es Mitsubishi Lancer EVO IX-est használta a Botka Dávid - Bazsó Attila kettős, 

de a minél sikeresebb Európa Bajnoki szereplés érdekében a technikaváltás mellett döntött a Botka Rally Team párosa és a 22. Miskolc Rallye-nak már a Citroen DS3 R5-tel vágnak neki.

 

A bajnokság második futama előtt két nappal Szirákon tesztelt a Botka - Bazsó duó, ahol a páros navigátor tagja az esélyeket latolgatta a borsodi futam előtt.

„Először is, nagyon várom a Miskolc Rallye-t, ugyanis egy Citroen DS3 R5-ben navigálhatok másod éves navigátorként, ami egy óriási dolog, és ez igazán keveseknek adatik meg, hogy egy ilyen top autóban diktálhatják az itinert. Abban biztos vagyok, hogy a technikával nem lesz probléma, a fiúk még kedden is azon dolgoztak, hogy minden száz százalékos legyen, a többi már csak Dávidon és rajtam múlik majd.
Azt gondolom, hogy az első ötben leszünk a Miskolcon és nagyon örülnék, ha fel tudnánk állni a dobogó valamely fokára. Dávid és én mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez összejöjjön. Dudu már bizonyított azzal, hogy gyakorlatilag a sírból hozta vissza az Eger Rallye-t és az, hogy behúztuk a Power Stage-t egy igazán őrült dolog volt! Nagy feladat előtt állunk Miskolcon, hisz Herczig Norbi és Janika mellett meg kell küzdenünk a helyi vagányokkal, Kazár Mikivel, Hadik Bandival és Spicivel, sőt szerintem még Balogh Jancsival is számolnunk kell. A helyiek ezeknek a pályáknak minden szegzugát ismerik, az utolsó bukkanóban még a sötétben is tudják, hogy mi fog történni, szóval nem lesz egyszerű a dolgunk, de az is biztos, hogy Dávid nem fogja hagyni, hogy bárki könnyedén megszerezze a győzelmét, abba neki is komoly beleszólása lesz! Dudu szinte éhezik a sikerre, úgyhogy igazi vérre menő csatára számítok!”

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!