-->
28 április 2016 Szerző 

Az elmúlt években nem alakult szerencsésen Lángi Attila miskolci versenyhétvégéje. 

DYNAMIC RALLY TEAM – HELL 22. Miskolc Rallye

Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

A Dynamic Rally Team pilótája eddig mindig csak a szuperrally keretein belül tudta teljesíteni a futamot – már ha egyáltalán sikerült átgurulnia a célvonalon. Attila és navigátora, Veres Gábor idén megtörnék ezt az átkot, és rögtön a 4-es kategória elsőségét is kitűzték célul maguk elé.

 

Lángi Attila: Eger után, Miskolc előtt a BMW átesett a szokásos revízión. Komolyabb változtatásokat nem végeztünk a Z4-en, de azért a biztonság kedvéért több, elhasználódott alkatrészt is kicseréltünk benne, hogy végigbírja a miskolci pályákat.

Az eddigi miskolci szerepléseim nem voltak túlzottan sikeresek: rögtön az első nap, vagy adott esetben már a prológon kiestem, és csak szuperrally keretében tudtuk folytatni a küzdelmeket. Éles csatákba így nem tudtunk akkor beleszólni, de nagyon bízom benne, hogy idén ez másképp fog alakulni. Annyi biztos, hogy az idei prológon nem lesz alkalmunk kiesni, hiszen ez úttal a közönségszórakoztató showt gokarttal kell majd teljesíteniük a pilótáknak, a Hell Kart & Event Centerben. Viszont, ha a folytatásban is olyan esős időnk lesz, mint szerdán, akkor sok jóra nem számítok a csütörtök esti programon, ugyanis a gokartpálya fedetlen…

A csütörtöki pályabejárás, valamint az adminisztratív- és technikai átvételek után péntek délután meg is kezdjük a menetelést. Igaz, csupán 5 kilométeresek lesznek ezek a gyorsaságik, de majdnem 90 kilométeres etapok vannak a szakaszok között, így éjszakába fog húzódni a pénteki program. Érdekes lesz számunkra így az első nap, ugyanis hiába szeretek én sötétben vezetni, sajnos még olyannyira sem látok ilyen körülmények között, mint a többiek. A fél tehát a túlélés lesz.

Szombaton már komolyabb, hosszabb szakaszok várnak ránk. Bízom benne, hogy hiba nélkül teljesíteni tudjuk majd a versenyt. Helyezés tekintetében örülnénk, ha meg tudnánk csípni a 4-es kategória első helyét, de mielőtt elkiabálnánk magunkat, számolnunk kell a helyi Nissanos alakulattal, valamint Rafiékkal és Tőzsér Áronékkal is. Nem lesz könnyű meccs, de úgy gondolom, sok múlik majd azon, hogy péntek délután ki milyen gumitaktikát fog választani – ugyanis amit akkor feltesznek, nem lehet majd lecserélni estére, azon kell teljesíteni az első 4 szakaszt.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: www.220volt.hu, www.visualeurope.com, Montus Futómű Szerviz,Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, Janódob Kft., M Power Kft., nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, IXON and SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft., Sztárpadló Kft. – DIEGO Újpalota, PIN-CAR Kft. – Minőségi Autófényezés

- Horváth Judit -

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!