-->
25 augusztus 2020 Szerző 

A Nagy - Tóth ralipáros egy Volkswagen Golf I. GTI versenyautóval vágott neki a 26. HELL Miskolc Ralinak.

Nagy István - Tóth Tibor
CMT-ASE Kft. - Crash-Men Team
Volkwagen Golf I Gti
26. HELL Miskolc Rally - 2020 - 2020.08.14-15.

Jobb1-ben most is Tóth Tibor foglaltalt helyet és diktálta az itinert.

Villáminterjú a navigátorral a sajnos rövidre sikerült verseny után.

Először pénteken a Népkerti Salakmotor Stadionban csapattál. Hatan voltatok az D2 kategóriában. Kategória előkelő harmadik helyére volt elég az időtök. Gondoltad volna, hogy a dobogón fogtok végezni a prológon?

- Szerettük volna a prológon Wirtmann Ferit megviccelni, de ejtettük a dolgot, mert feltette a prológmenő utcai intermédia gumikat, így a nézőknek mutatta meg István, hogy az első kerekessel is lehet keresztben közlekedni! Így is befértünk az abszolút második helyre!

 

Másnap szombaton egy igen legendás szakaszon kellett megküzdeni a sporttársak és az idő ellen. Várt benneteket a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt gyors. Miként is sikerült végig gurulnotok?

- Bükkszenten bealudtunk egy kicsit. Ez sajna csak az abszolút harmadik helyre volt elég, de kezdésnek így sem volt rossz.  Vártuk a mályinkai gyorsot, nekünk és a golfnak az ilyen gyorsok fekszenek inkább, de sajnos innen már etapként teljesítettük a versenyt egész a szervizparkig.

Innen mentetek a Bánkúti elág. - Mályinka szakaszra. Sajnos tempóval nem kellet már teljesítenetek a pályát, mert a 11-es rajtszámú ralipáros balesetet szenvedett és etappá minősítették a gyorsot, majd később be is szüntették a navigátor halála miatt a 26. HELL Miskolc Ralit. Tudjuk az autósport veszélyes üzem, de sok esetben egy ralibaleset túlélhető. Most nem így történt.

- A mályinkai rajtvárakozóban hallottuk a sajnálatos hírt a balesetről. Természetesen minket is nagyon megrendített, Még egyszer részvétünk a hozzátartozóknak, a barátoknak.

Partnereink együttműködését köszönjük: Épszerk Pannónia Invest Kft., Metalloglobus Kft., Bogesz Kft., Vikker Kft., Isteni Gondviselés Gyógyszertár, Kígyó Gyógyszertár, Kokó expressz Bt, Polkár Kft., Csillogó Fém Kft. 

Fotó: Hajóka Sportfotó

- Hajósi Miklós -

 

 

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V.
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!