-->
08 augusztus 2016 Szerző 

Rendkívül nagy melegben zajlott a hétvégi Székesfehérvár Rallye. 

 

SOLID Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2016. 07. 29-31.

Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1


Már pénteken a prológ alatt is ezt tapasztalhattuk. Hogy tetszett a városi tekergő?
- Nagyon meleg volt, és ezt nehezen is bírtuk, folyt rólunk a víz. Tetszett a prológ, örültem hogy a belvárosban mutattuk meg az autókat a nagyközönségnek.

Jött a szombat reggel, nyitott az éjszakai gyűjtő. Míg ott álltatok a gyűjtő előtt bebocsájtásra várva, gondolkodtatok a taktikátokon?
- Nem akartunk taktikázni, nem szerettem volna nézni az időket, hogy hol állunk, saját tempót szerettünk volna autózni. Ez meg is történt nap közben, meg voltam elégedve a teljesítményünkkel.

 

Az időket elnézve elég stabil eredményeket hoztatok. Mint a Suzuki, mint Ti ketten hoztátok a maximumot?
- Igen, a verseny végén átnéztük az időket, és pozitívan tapasztaltuk, hogy közel azonos időket sikerült autózni. Picit mindig sikerült javítani az azonos gyorsaságikon. A Suzuki nagyon jól bírta, egy szisszenése nem volt. Szervizben is csak átnézni kellett. A szervizcsapatunk is rendben volt, nagyon ügyes munkát végeztek a fiúk! A magunk teljesítményével is meg vagyunk elégedve, hiszen hiba nélkül teljesítettük az egész napot.

A verseny előtt azt mondtad, hogy a technikás részek fognak kedvezni Nektek, nem a hosszú egyenesek. Az eredményekből viszont az látszik, hogy a szakaszon elért eredményetek független volt a gyorsasági típusától.
-Igen, és még mindig ezt vallom. A második csákberényi gyorsasági etap lett, pedig jó lett volna megnézni, hogy mi a kettő között a különbség. A hosszú gyors azért tetszett még, mert változatos volt. A rövid gyorsok is tetszettek, megtaláltuk a tempónkat.

A verseny előtt nem akartál jóslatokba bocsátkozni. Kielégítő a hétvégén elért eredményetek?
-Abszolút! Nem is sikerülhetett volna jobban. Nagyon jó hangulat uralkodott az autóban és a szervizben is egyaránt. Így hogy sikerült nyernünk a hétvégén, azt hiszem, hogy egy nagyon nagy lépést tettünk előre a bajnoki cím felé.

 

Nem sokat tudtok pihenni, már le is adtad a nevezésed a Baranya Kupára.
- Igen, a hét végén már Baranya Kupa, amire már meg is kezdtük a felkészülést. Az autó már az emelőn van szétszedve, átnézünk mindent ami sérülhetett, fékcsere, egy kis finomhangolás, és várjuk a szinte hazai pályákat Pécs környékén.

 


Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Kft. - Cortesia Group, Ecoffice Technology Kft. - Sigillanda, Scan Union International Kft. - Release, ExcelIT Kft.; Avanzo Trade Kft. - The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft.

 

- Solid Racing Team -

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!