-->
10 máj. 2018 Szerző 

Interjú Zoltánnal a hétvégi rallycross verseny után.

Bugovits Zoltán - Inter Europe Team
EUROASZFALT Rallycross OB II. Kakucsring
Opel Astra - 2018.05.05-06.

Életed első Kakucsringi rallycross versenyén vettél részt május 5-6-án. Ha jól láttam sikerült karcmentesen végig versenyezned a két napot.

Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sikerült a versenyhétvégéd?
- Igen jól láttad mivel a pályákat és az autót is meg tanulom így nem láttam értelmét lökdösődni. Az eredményeken ez még nem látszik, de a hétvége jól sikerült. Az időeredményeim folyamatosan javultak, és sokkal bátrabban autóztam, mint az első versenyemen Máriapócson.

Hogy tetszett a "murvás" rész?
-Sok viszonyítási alapom még nincs murvás szakaszok tekintetében így csak Máriapócshoz tudom hasonlítani. Ennek a megoldásnak sok értelmét nem látom, de hogy az olvasók is tudják milyen is volt a murvás szakasz, elmondom mit láttam a pálya bejáráson. Az aszfaltra körülbelül 10cm vastagon homok volt szórva és ezt már a Suzuki kupás autók letakarítottak az ideális ívről, így mi már tiszta aszfalton versenyeztünk.

A Joker kört sikerült-e mindig teljesítened?
-Sajnos nem. Az elődöntő utolsó körében két versenyző is mögöttem volt, és mivel még tapasztalatlan voltam abban is, hogy milyen az amikor valaki egy körön keresztül a lökhárítómon autózik, így a joker kört túl nagy sebességgel akartam teljesíteni és megpördültem.

Legközelebb hol találkozhatnak veled a szurkolók?
- A legközelebbi versenyen Máriapócson indulok és mindent megfogok tenni, hogy jó eredménnyel zárjam a hétvégét, de ne feledkezzünk meg arról a csapatról, és támogatóinkról, akik nélkül ez a régi álom nem válhatott volna valóra, és nem utolsó sorban a szerelőknek.

Külön köszönettel tartozom az Inter Europe Team csapatvezetőjének László Pistinek, aki rövid pályafutásom kezdete óta igaz barátként segít mindenben.

Köszönöm az interjút!

Partnereink segítségét köszönjük: Kz Invest Kft., Hauser Magyarország Kft., Targo Trans Kft., Formula Magazin, Inter Cars, Pannon Titán Kft., Kelet Transz 2000 Kft.,

- Hajósi Miklós -

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!