Hirdetés
-->
22 április 2015 Szerző  Hajósi Miklós

Nem indult túl jól Karai Kristóf számára a Szlovák bajnokság.

A Cseh bajnokságon elért helyezés, és hogy bizonyítani tudott a motor, és kategória váltást követően elég önbizalmat adott Kristófnak, hogy nagy reményekkel induljon a SLOVAKIA MX & QUAD CHAMPIONSHIPS 2015 Šaštín-Stráže-ban megrendezett első futamán.

A verseny egy újonnan kialakított pályán került megrendezésre így nem csak Kristóf számára, hanem az egész mezőny számára is kihívásokkal teli pályán indult a szezon.

A pálya bejárás során már világossá vált Kristóf számára, hogy igen technikás és nehéz pályán kell neki vágnia a versenynek. Az első szabadedzésen bebizonyosodott, hogy hiába az ismeretlen pálya, nem okoz akadályt Kristófnak, sem a teljes nyomvonal, sem az előtte lévő akadályok. Az időmérő edzés elég jól sikerült, hiszen a harmadik időt sikerült futnia, csupán csak 3 másodperccel lemaradva a Profi kategória legjobbjától, egyben barátjától Daniel Picmaus-tól.

Bizakodásra adott okot az időmérő eredménye. Az első futamot meg is nyerte, a kategóriája legjobbjaként.A futamon egy perc nyugtuk sem lehetett az előtte haladó profi versenyző társainak, hiszen végig szorongatta őket a kockás zászló lengetéséig.

A második futam sajnos nem a vártnak megfelelően alakult, Kristóf a rajtot követő első kanyarnál az előtte haladó versenyzővel ütközött, mely során óriásit bukott. Köszönhetően a rendezők és a mentősök gyors intézkedésének, a kórházi kivizsgálást követően kiderült, hogy nem súlyosak Kristóf sérülései, de sajnos így számára véget ért a Szlovák bajnokság első fordulója.

Kitartásának, és mérhetetlen verseny szenvedélyének köszönhetően hamar kiderült, hogy nem viselte meg nagyon Kristófot a balesete, hiszen már a következő versenyre készül nagy erőkkel.

Nem telik el úgy nap a verseny óta, hogy ne kérdezné meg Édesapjától, mikor lesz kész a motor, hiszen a hétvégén ismét gyakorolna a következő futamra.

Hajrá Kristóf, sokan csodáljuk hozzáállásod a quadcross szenvedélyed iránt. 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!