Hirdetés
-->
25 szeptember 2018 Szerző 

Kardos Norbert, - csapatunk quad szekciójának oszlopos tagja – ismét egy komoly versenyen van túl, ahol nagyon szép eredményt ért.

 Norbit kérdeztem a legutóbbi HQC futamról.

Szia Norbi! A múlt hétvégén került megrendezésre a Hungarian Quad Challenge következő versenye, aminek Somogyaszaló adott otthont. Hogy érezted magad?

- Sziasztok! Nagyon jó verseny volt. Kicsit rövidnek éreztem a pályát, gyors is volt, de tetszett!


Volt valami technikai problémád?

- Szerencsére technikai problémám nem volt, viszont 20 perccel a vége előtt elestem. Nem volt komoly. Egy lassabb részen szűken fordultam, és a jobb eleje megakadt, ami miatt felborultam a bal oldalamra. Nem sérültem meg, viszont a kormányom egy kicsit elhajlott. A kuplungkar viszont komolyabban. Viszont működött, úgyhogy tudtam folytatni a versenyt.

Voltak nagy csaták?

- Nagyon nagy csaták mentek a verseny elejétől kezdve. A nagy riválisok mind komoly tempót diktáltak, nem volt könnyű dolgom!

 

Milyen eredményekkel sikerült zárnod a hétvégét?

- A verseny elején a 6. helyen álltam, aztán a táv felénél már a 2. helyen. Az esés miatt sajnos visszacsúsztam a 3. helyre, és itt értem a célba.

 

Elégedett vagy az eredménnyel?

- Teljes mértékben meg vagyok elégedve az eredményemmel, nem gondoltam volna, hogy így fogom befejezni! Bár kicsit sajnálom azt a 2. helyet, de úgy gondolom, hogy egy ilyen komoly 20 fős mezőnyben ez is nagyon jó teljesítmény!

 

Ez így van! Ismét nagyon szép eredményt értél el, gratulálok a csapat nevében is!

- Köszönöm szépen! Valamint szeretném megköszönni a rengeteg és önzetlen segítséget édesapámnak, barátnőmnek, csapatomnak, és a mindenkinek, aki hozzájárul az eredményeimhez!

 

Reklámpartnereink:

Jász és Jász Kft., Pet Pack Kft., I.E.J. Zrt., MOON24

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!