Hirdetés
-->
24 máj. 2018 Szerző 

Kardos Norbi quad versenyzőnk is szorgalmasan gyűjtögeti a kilométereket és a pontokat a Short Track OB-n, megragadva minden egyéb alkalmat, hogy motorra szálljon: jött, látott és 2. helyezéssel távozott az edelényi HQC futamról.

Még múlt hónapban részt vettél a miskolci Short Track OB-n. Milyen eredménnyel sikerült abszolválni a futamot?

- Sziasztok! Az OB első futama volt, nagyon jó hangulatú versenyen vettünk részt. Sajnos a döntő futamban „megforogtam”, de még így is sikerült a 3. helyet megszerezni, így a dobogón zárhattam!


Volt valami technikai problémátok, vagy minden rendben volt a quad-al?

- Az előfutamok során voltak problémák a gázbowdennel és a kipufogóval. De édesapámnak és Gyovai Zsoltinak köszönhetően megoldottuk. Ezúton is köszönet nekik!


Ha jól tudom, a miskolci verseny után másnap ismét rajthoz álltál. Hol volt az a futam? Milyen helyezést sikerült elérni? Volt valami technikai probléma?

- A keceli regisztrált versenyen indultunk rögtön a miskolci futam után. Ott már nem volt technikai problémánk, tökéletesen működött a motorom és 2. helyen sikerült célba érnem!


Múlt szombaton ismét versenyezni láthattunk, ezúttal a Hungarian Quad Challenge -ben indultál Edelényben. Hogy sikerült a verseny?

- Ez egy 2 órás enduro verseny volt. Mindig nagy kihívás az ilyen hosszú távú verseny. Sok jó hazai és külföldi versenyző állt a rajthoz, így tudtam, hogy nem lesz egy könnyű dolgom!
A technika jól működött, és végül sikerült a 4. helyezést elérnem. A szervezés nagyon jó volt, biztosan rajthoz állunk még HQC futamon!


Hol lesz a következő verseny, ahol láthatunk?

- Június 2-án kerül megrendezésre a Short-Track OB soron következő futama, aminek Miskolc ad otthont. Ott szeretnénk ismét rajthoz állni.

 

Reklámpartnereink:

Jász és Jász Kft, Pet -Pack Kft.

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!