-->
17 szeptember 2015 Szerző 

Interjú Szalai Bence Polaris versenyzővel. 

 


Szeptember 19-én rajthoz állsz a Polaris Off Road Maraton III. Futamán, ami az Somogyaszalói pályán kerül megrendezésre.

 

Mesélnél az eddigi pályafutásodról a portálolvasóknak?
- Először is szeretném megköszönni a megkeresést. Az a helyzet, hogy pályafutásról eddig, az én esetemben nem beszélhetünk. Kb 10 éve kezdtünk el a bátyámmal, Szalai Viktorral quadokat hajszolni, de csak hobbi szinten. Side by side quadot 2 éve használok, a Polaris versenysorozatában versenyzek vele.Mit jelent számodra a quad motorsport, milyen érzés Polarissal versenyezni?
- A side by side kategóriában szerintem a Polaris a legjobb. Szeretek motorozni, segít kiszakadni a hétköznapokból, vezetése közben mindenről meg tudok feledkezni. 

 Mesélnél a jelenlegi Polarisodról?
- Egy RZR 1000-sel versenyzek, gyönyörű, babakék színe van, fekete felnijei és mélyen durizsoló hangja. De a viccet félretéve, 110 lóerős és még nem találtam neki olyan akadályt, ahol kevés lett volna.A Somogyaszalói pályáról mit illik tudni?
- Pontos pályáról nincs információm, de természetesen a helyszínt ismerem, mivel közel van a lakhelyünkhöz, a terep adottságai adottak egy jó versenypálya kialakításához, ami a verseny szervezőin múlik. 

 


Mi a célod ezen a versenyen?
- A bátyámmal egy jót harcolni.Testvéred is versenyzik ezen a hétvégén. Milyen ellene küzdeni?
- Természetesen minden verseny előtt megy a szájkarate, de azért jó, hogy ott van a pályán, mindig figyelek, hogy egymàsban ne tegyünk kàrt, ez rá ez kevésbé igaz. Jó a keze, csak kicsit bolondos.Beszélnél a 2015-ös 2016-os versenyzési terveidről?
Jelenleg nincsenek terveim, mivel az idei évben is nagyon kevés időm jutott a motorozásra. Szeretnénk egy-két külföldi futamra eljutni.

Szurkoljunk közösen Somogyaszalón a Szalai testvérpárnak szeptember 19-én!

 

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V. "Kisadózó"
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!