Hirdetés
-->
06 máj. 2015 Szerző 

Május 9-én rajthoz állsz a Polaris Off Road Maraton III. Futamán, ami az Orgoványi pályán kerül megrendezésre.

Mesélnél az eddigi pályafutásodról a portálolvasóknak? 
- Igazából  csak  egy ével ezelőtt kezdtem a quadozást, a tavalyi Somogybabod Offroad fesztivál hatására. Hamar beleszerettem a quadportba, mert másnap már egy Suzuki LTZ típusú quaddal tértem haza.

 Kezdetben a közeli területeken, majd crosszpályákra jártam. Majd bebizonyosodott, hogy szeretnék kicsit komolyabban foglalkozni a quadozással.
Később, a Béren megrendezett Polaris quad versenyen már egy kategóriával feljebb, egy komolyabb quadal indultam, egy Suzuki LTR típusú quaddal.
Innentől  kezdve lehetőségeimhez mérten próbálok minél több versenyen részt venni és helytállni.

 

Áprilisban Vitnyéden indultál. Ott milyen járművel, és hogy sikerült az a verseny?
- Vitnyéden is, az azóta már jól bevált Suzukimmal vettem részt, több kevesebb sikerrel. Ugyanis sajnos az első és a harmadig kör nem úgy sikeredett, ahogy szerettem volna. A pálya egy elég technikás nyomvonalon haladt, nem volt sok lehetőség az előzésre. A kategóriámban a 2 helyen végeztem.

 

Most milyen vassal teszed tiszteleted a rendezvényen, és kik várhatóak rajthoz állni a kategóriádban?
- Suzuki párti maradtam azóta is, ismét azzal indulok. Kategória társam Gévay Árpád, illetve egyik jó barátom Süle Tamás, aki egyben a szervizesem is, szintén rajthoz áll. 

 

Mit jelent számodra a quad motorsport?
- A Quadsport kezdetben egy jó időtöltésnek indult, de mára már nem csak hobbivá vált, hanem egy, akaraterővel megtűzdelt, kitartó erőt adott az életemnek, Amikor a motoron ülök, elfelejtem az élet gondjait, szabadnak, önfeledtnek érzem magam.

 

Az Orgoványi pályáról mi a véleményed?
- Kíváncsian várom az Orgoványi versenyt, mert egyelőre még nem tudok információt a pályáról illetően, de bízom, hogy ismét jó pályát alakítanak ki a rendezők az előzőkhöz hasonlóan, és próbálok minél jobb helyezést elérni kategóriámban.

 

Beszélnél a 2015-ös versenyzési terveidről?
- Szeretnék  idén  az összes Polaris Maratonon, és a többi megrendezésre kerülő versenyen is  elindulni.
Ami igazán fekszik nekem az az Enduro küzdelem, de nem áll messze tőlem a Short Track sem, amin szeretnék nevezni júniusban  Kecelen.

 

Mi a célod az Orgoványi versenyen?
- Próbálom a maximumot kihozni magamból és a motoromból egyaránt. Mind felkészülésben és mind a kitartásomból adódóan helytállni, valamint a bajnokságon az eddigi eredményemet megtartani és előnyömet tovább növelni.

 

Támogatóid?
- Támogatóim sajnos, nincsenek, de a barátaim és párom, aki minden versenyemen ott szurkol nekem, elég erőt ad ahhoz, hogy bebizonyítsam neki és magamnak is, hogy sikerül elérnem céljaim a versenyeken.

 

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

 

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!