Hirdetés
-->
10 máj. 2017 Szerző 

Május 13.-án szombat délután kerül megrendezésre a Fővárosi Rendezvényparkban az Opel Show elnevezésű karitatív autóstalálkozó.

 A jól bevált programok mellett, mint az autó kiállítás, autószépségverseny, kipufogó hangnyomás mérés, felni kitartó verseny és gumidobáló versenyek mellett ez alkalommal kialakításra kerül egy vezetéstechnikai ügyességi pálya is, melyen bárki kipróbálhatja tudását saját autójával a bólyákkal kirakott, biztonságos pályán.

Lesz továbbá adok-veszek kirakodó vásár is, ahová bárki elhozhatja és kipakolhatja autója elé vagy mellé a parkolóban az eladásra szánt használt alkatrészeit, autó felszerelését. A gyermekek számára futóbicikli versennyel készülünk.

Mint minden rendezvényünkön, ezúttal is támogatunk két szervezetet, hogy segítsük munkájukat, így a Tetovált Állatmentők Egyesület mellett, ismét vendégül látjuk a Cseppkő Gyermekotthon néhány kis lakóját, akiket élményautóztatással és futóbicikli versennyel várunk ismét. A gyermek számára megunt, használt gyermekjátékokat, könyveket, írószereket gyűjtünk, így ha van otthon felesleges társasjátékod, kinőtt, nem használt játékod hozd magaddal így örömet okozhatsz a gyermekotthon lakói számára.

A játékokon, versenyeken és a tombolán megnyerhető értékes nyereményeink felajánlói, támogatóink, az MMC Autochip, a Bara Kárpit, az Easy Wash System-Lurdy ház, a Paddock Service Budakalász, az Aquaworld és a Tuning Roadshow.

 

További információk:

Helyszín: Fővárosi Rendezvénypark, 1185 Budapest, Szent László u. 2.

Nyitás: 11:00

Belépő: 2000 Forint/fő, 10 év alatti gyermekeknek szülői felügyelettel ingyenes.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/450122465377014

Ha konvojban jönnél a többiekkel, csekkolj be ide: https://www.facebook.com/events/773621752793426

 

Várunk mindenkit szeretettel az Opel Show-n!

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!