Hirdetés
-->
01 március 2017 Szerző 

Sajtóközlemény

2017. február 24.

 

A létesítmény a több márkakereskedést üzemeltető Fábián Kft-hez tartozik, amely 1991-es megalakulása óta a magyar autókereskedelem és szerviz üzletág egyik legfontosabb szereplőjévé vált.

A Fábián Kft. Magyarországon hat márkát képvisel a 2016-os évben több mint 1200 új gépkocsit értékesített.

A Fábián Autó több mint 25 éve kezdett bele az autók forgalmazásába. Lelkesedésünk továbbra is töretlen, és ezt a 2016-os év is bizonyítja.

Miután 2015-ben megnyitotta kapuit Opel márkakereskedésünk és márkaszervizünk Budaörsön, úgy gondoltuk, hogy idén a budapesti márkakereskedésünkbe is beruházunk.

A letisztult, minimalista stílusú szalonunk méltó helyet nyújt a Peugeot egyre karakteresebb modelljei részére, ráadásul a kibővített szalonba több autót tudunk megmutatni az érdeklődőknek.

 

400 m2-es szalonunkban több Peugeot modell megtekinthető, de nagy hangsúlyt fektetünk továbbra is arra, hogy az ügyfél kipróbálhassa leendő autóját. Kibővített parkolónkban számos új modell vár mindenkit tesztvezetésre.

Márkakereskedésünkben a francia márka mellet két távol keleti gyártó típusai is megtalálhatóak.

Dél Korea legrégebbi autógyára Ssangyong kimondottan terepjárók gyártására specializálódott. A márka mindhárom modellje a Tivoli, a Korando valamint a Rexton megtekinthető és kipróbálható megújult szalonunkban.

A Japán Isuzu márka által azoknak az ügyfeleknek is tudunk alternatívát kínálni, akik egy igazi strapabíró pick-up modellt keresnek.

 

Őket az Isuzu D-Max modelljével várjuk szalonunkban, melynek idén megjelent legújabb változatának bemutatója a megnyitóval egy időben történt meg.

A megújult bemutató térben a használt autókat kereső ügyfeleink is kényelmesebb környezetben találhatják meg álmaik autóját. Használtautó parkunkban az fél éves kevés kilométert futott autóktól egészen az egy millió forint alatti autókig válogathatnak a betérő vendégeink.

Szervizünk is megújult és szervizeszközökkel bővült.

 

A 15 állásos szervizben az elképzelhető összes karbantartást, elektromos és mechanikus javítást eltudjuk végezni, 2009 óta márkától függetlenül. A szervizünk külön munkahelyekkel rendelkezik diagnosztikára, futómű vizsgálatra és állításra, valamint hatósági műszaki vizsgára.

Várjuk Önt is szalonunkban és szervizünkben!

Fábián Autó

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!