-->
11 máj. 2016 Szerző 

Az olasz márka első SUV modellje Budapesten ünnepelte nemzeti premierjét egy csodálatos este során

 

Budapest, 2016. május 11. – Az új Maserati Levante, a szigonyos márka első SUV modellje a közelmúltban, milánói nagyközönség előtt ünnepelte bemutatkozó körútjának első állomását. A körút Milánóban, az Ermenegildo Zegna főhadiszállásán, az olasz luxustermékek zarándokhelyén vette kezdetét.

Nem kellett sokat várni a magyar közönségnek, hogy személyesen is találkozhasson az idei Genfi Autószalon keretében leleplezett Levantével.

Az estét, amelynek során ügyfelek és a Maserati partnerei adtak egymásnak találkozót, Antal Péter a Wallis Motor Pest Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg, majd Kovács Péter a Maserati Wallis üzletágvezetője rántotta le a leplet és mutatta be a csodálatos, 430 lóerős Levante S modellt, Blue Emozione színben, barna belsővel.

 

A Maserati, amely fordulóponthoz érkezett történelmében, különösen nagy örömmel osztotta meg az estét partnereivel a luxus termékeket forgalmazó Ermenegildo Zegna, a Marquise és a Bvlgari cégekkel.

 

A Levante kétféle 3 literes V6-os motorral érhető el Magyarországon, amelyek a Maserati erőforrások legújabb generációját testesítik meg. A Twin Turbo benzines változatot (430 LE) a Ferrari gyártja Maranellóban, a dízel pedig 275 lóerős teljesítménnyel érkezik a piacra. Mindkét motor páratlan és összetéveszthetetlen hangzásával és kiemelkedő teljesítményével tünteti ki magát. Az új Levante már rendelhető Magyarországon, az előrendelt modellek várhatóan júliusban érkeznek meg.  A diesel verzió kicsit több, mint 25 millió forinttól indul, míg a 430 lőerős benzines modell 31 milliótól .„Mint a szél, amiről nevét kapta, a Levante történelmünk egyik kulcsmodellje – mondta Giulio Pastore a milánói megnyitón a Maserati Europe ügyvezető igazgatója –. A SUV kategória a prémium-luxus szektor eladásainak 50%-át teszi ki, ezért a Levante érkezésével jelentős növekedésre számítunk.”

 

Forrás: www.maserati.com

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!