Hirdetés
-->
18 szeptember 2017 Szerző 

FRT.HU KUPA 2017.09.16. Második Gyors képekben

FRT.HU KUPA 2017.09.16. Második Gyors képekben

 

Köszönöm az eddigi támogatást az Farkas Kálmánnak!

 

 

Magunkról
ImageA Szaki Kft. egy családi vállalkozás. A fő tevékenységi köre az üzemanyag-adalékgyártás, fejlesztés.
A gyártást és a kizárólagos forgalmazási tevékenységet a Szaki kft. birtokolja.
Egy lépcsővel lejjebb a regionális képviselők vannak. Ők felügyelik a megyei területi képviselőket és a céglátogatókat. Termékeink az autósboltokban és a benzinkutaknál kaphatóak. Referencia jelleggel, közvetlen nagy felhasználót is kiszolgálunk. 

A kísérletezés első gondolata 1993-ban merült fel. Egy akkori üzemanyag-adalék megszűnt, és űr támadt a piacon. Úgy gondoltuk, hogy egy igazán jó termék kell, amely nem csak ígérget, hanem bizonyít. Vegyészek és motorépítők kaptak megbízást, hogy Farkas Kálmán fejlesztőmérnök és tulajdonos extrém, megoldhatatlannak látszó, különleges elképzeléseit megvalósítsák.

Sok volt a szecska és a tévút, de évről-évre javult az anyag.
A magyar szürkeállományt lelkesen összefogtam, inspiráltam, így 1998-ra engedélyezett, ütős anyaggá vált a „SPURI”! 
Sokat megélt a cég és még többet túlélt, de stagnáló életéből lassú folyamatos javulás mutatkozott. Gondoltunk egy nagyot és minden erőnkkel - néha erőn felül is -  a marketingre összpontosítottunk. Kitűztünk célokat, sokáig non-profit módon működtünk, mígnem lassacskán kialakult egy jól működő rendszer, egy minőségi üzemanyag-adalék forgalmazására: a „SPURI”-ra.

Mai napig új fejlesztéseken törjük a fejünket, hogy még több előnyt nyújtson a végfelhasználónak, érdekesebbnél-érdekesebb kísérleteket végzünk, hogy tökéletesítsük a „SPURI”-t . Hisz a végfelhasználó nekünk a legfontosabb!
De a forgalmazókra is gondolunk, és napról-napra tökéletesítjük a forgalmazási rendszert, hogy felvegyük a versenyt ebben a felgyorsult világban.

Bár a világ sokszor látszólag ellenünk dolgozik. Minden újabb engedélyt folyamatosan beszereztünk, bármilyen elvárásnak eleget teszünk.
  Sajnos közben jövedékis lett a termék, ami jelentősen megnehezíti a forgalmazást, és szoros elszámolást igényel. A gyártóüzem, ÉMI-TÜV rendszerű üzemben készíti a SPURI-t Kisújszálláson. Levédettük a márkanevet, a csomagolásokat és a recepturát.

A legnagyobb hangsúlyt a tesztelésre, a bizonyításra helyeztük. Az extrém körülmények közti helytállás az igazi! Így jutottunk el a Rally Orszáros Bajnoki futamokig.
A sok teszt után megszületett a JG-2 versenyadalék, ami a kezdeti idegenkedéstől mára eljutott a folyamatos felhasználásig. Folyamatosan újabb és újabb versenyzők használják a kedvező tulajdonságai és egyszerű adagolása miatt.

Tehát ahogy már leírtam nálunk a végfelhasználó megelégedettsége a mérvadó, ezért folyamatosan fejlesztünk és fejlődünk, hogy még jobb minőséget állítsunk elő!
Mi a nyereségünket a fejlesztésbe forgatjuk, hogy korát meghaladó üzemanyag-adalékot hozzunk létre.  Nekünk a munkánk egy fantasztikus hobbi, ezért a közeljövőben is a siker, az elismerés számít, nem a pénzharácsolás!

A fentiekben leírt meghatározó elvek mentén dolgozzunk, hogy vásárlóink és partnereink maximálisan elégedettek legyenek!                                                                 

                                                                                                                  Szaki Kft. 
                                                                                                              Farkas Kálmán  
                                                                                                              fejlesztőmérnök

 

Forrás: http://spuri-adalek.hu/

 

FRT.HU KUPA 2017.09.16. Második Gyors képekben

 

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!