Hirdetés
-->
31 július 2015 Szerző 

Még szinte ki sem hűlt a Suzuki Swift 1.6 Sport motorja, de te már a Pannóniaringi versenyre koncentrálsz ami a Gyorsasági OB része.

- A kamion és a két versenyautó már lent van a versenypályán. Sikerült kipihenni a Salzburgringi versenyt, így teljes erővel a Magyar OB-ra tudok koncentrálni.

A Pannóniaringen már többször indultam, akár versenyen, akár teszten még a régi 1.3-as Swift-tel is.

Egy elég technikás pályának tartom, sok a kanyar benne. Személy szerint szeretem a pályát, több előzési pont is található rajta. Itt kevés baleset szokott lenni.

Mik a tapasztalataid a pályáról az eddigi versenyeid alapján.
- Amikor versenyen vettem részt, mindig nagyon meleg volt. Ezért sokat játszottunk a guminyomással. A pályán magán nincs aszfaltozott bukótér, de az igazat megvallva nem igazán volt rá még szükségem. Az első kanyar az jó tempós, és könnyen el lehet rontani. Oda kell figyelni a féktávokra és a kigyorsításra is mert hamar lecsúszhatunk az ideális ívről. Az egyik olyan pálya ahol jobban kell koncentrálni, mint ahol eddig versenyeztem, mert sok a kanyar benne. Ez a pálya teljes ellentéte a Salzburgringnek.

Hazai verseny, hol szeretnél végezni a mezőnyben?
- Szeretnék minél jobb helyezést elérni, karcmentesen a célba érni az autóval. Több szabadedzési lehetőség is lesz, ez idő alatt szeretnék kellő képen felkészülni a hétvégi futamokra.


Program:
Péntek: 10:00, 11:30, 13:50 szabadedzések. 16:15 időmérő futam.
Szombat: 11:55 Verseny.
Vasárnap: 10:15, 13:10 Verseny.

Szurkoljunk közösen Füge Krisztiánnak a Pannóniaringen!

Köszönjük a támogatóink segítségét: CarColor Kft., AC 2000 Járműfényezés, AC 2000 TRUCK RENTAL, Tokyo Restaurant, Magyar Vöröskereszt Budairégió, IMPA Contemporary Ideas, SBMO.HU.

 

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!