Hirdetés
-->
05 július 2016 Szerző 

CARCOLOR MOTORSPORT·2016. JÚNIUS 28.

Június 24-26. között került megrendezésre az idei második versenyhétvége a hazai gyorsasági szakágban. 

Csapatunk Füge Krisztiánnal és Vnoucsekné Ilussal két kategóriában, a Swift Cup Europe sorozatban és kistúra kategóriában is képviselte magát. Mint minden évben, idén is tikkasztó hőség fogadta a versenyzőket, mely egyaránt kihívást állított ember és gép elé. Krisztián számára jól ismert a Pannóniaring vonalvezetése, ugyanakkor Ilus számára minden megtett méter fontos az egyre jobb eredmények elérése érdekében.

 

511- Füge Krisztián

A pénteki nap során a teszteké volt a főszerep, majd egy időmérő és egy verseny következett, melyen kategóriájukban Krisztián a 2., Ilus pedig az 5. helyet szerezte meg. A felkészülést szolgáló tesztek eredménye itt mutatkozott meg, hiszen Krisztián pályán elért legjobb ideje mindössze 57 ezreddel maradt el a kategória legjobb idejétől.

522 - Vnoucsekné Ilus

Szombaton csendes nap várt a versenyzőkre, mindössze egy-egy időmérő futamot kellett teljesíteni, ugyanakkor a rekkenő hőség, a forró aszfalt mindenki számára nehéz körülményeket állított. Krisztián immáron a Swift Cupban a 27 fős mezőnyben a 15. helyet szerezte meg, Ilus pedig a túraautók között az 5. helyen várhatta a rajtot. A nap során volt idő kihasználni a pálya családias jellegét, erősítendő a csapatszellemet, és természetesen nem maradhatott el a csapatfőnök kiváló gasztronómiai remekműve sem a csapattagok legnagyobb örömére. A rekkenő hőség nagy segítséget jelentett az SBMO által biztosított frissítő, így a csapat tagjainak kellő mennyiségű és minőségű védőital állt rendelkezésre.

 

Vasárnap hűvösebb idő fogadta a versenyzőket, Krisztiánt 2 futammal, Ilust 1 időmérővel és 2 versennyel. Krisztián jól kapta el a rajtot, folyamatosan versenyben volt a jobb helyezésekért, majd 5 helyet javítva a 10 helyen zárta az első futamot, így ugyanebből a pozícióból várhatta a délutáni megmérettetést. Ilus is kitett magáért, sokáig a lényegesen erősebb Hondát követve igyekezett előrébb lépni, majd kategóriájának 3 helyén fejezte be az első vasárnapi futamot.

 

 

Délután még egy-egy verseny várt a versenyzőkre, ám a technika közbeszólt, így sajnos műszaki hiba miatt mindkét versenyzőnk az utolsó helyen zárta a hétvége utolsó futamait.

 

Ilus harcban a jobb helyezésért

 

A hétvége változatos eredményeket hozott, összességében dobogós helyezésekkel és sok tapasztalattal térhettünk haza Sárvár mellől. Köszönjük a sok szurkolást nektek, és köszönjük a támogatást a partnereinknek, a Car Color-nak, a Tokyo Restaurant-nak, Shinjuku nihongo gakko-nak és az Impa-nak.

 

Fotók: Kövér Pál - Carcolor Motorsport.

- CARCOLOR MOTORSPORT -

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!