-->
05 október 2017 Szerző 

Interjú Kis Ádám versenyrendezővel az október 14-15-i autocross verseny előtt.

Sikeres elsőbálozóként zártad a csapatoddal az Első Levianus Kupa autocross versenyt, ami szeptember elején volt a Dömsödi Autocross Arénában.

Most október 14-15-én lesz a második Levianus Kupa, ami Magyar, Szlovák Bajnoki, illetve Zóna Autocross futam is lesz egyben szintén Dömsödön.

Mivel készültök erre a kétnapos nemzetközi versenyre? Milyen újítások várnak a versenyzőkre? Több mint ezer néző látogatott ki a szeptemberi versenyre, most sem várható kevesebb. milyen programok várnak rájuk?
-  Hasonló feltétel rendszert szeretnénk biztosítani, mint az egynapos versenyünkön, tehát árammal ellátott normál méretű depo helyek. A depo fás része átalakításra került, eltűntek a haldokló fák a depóból. Így kb. 20 depó hellyel nagyobb lesz a depo területe. Ezen kívül a régi wc-nél lévő területrész is átalakításra került így kb 8-10 autó befogadására lett alkalmas. A depo és a nézőtér megfelelő hangosítása, meleg étellel is készülünk a nézőknek, és a versenyzőknek egyaránt, pl. jobban felkészített büfével. Vasárnapra vendéget hívtunk Ficza Ferenc személélyen, mely eseményhez nyereményjáték fog kapcsolódni melynek részleteit hétvégén tesszük közzé a Dömsödi Autocross Aréna oldalán és egyéb oldalakon.

Újdonság lesz még, hogy a vasárnapi napon az élő közvetítés a futamokról, valamint a döntőkről mely a Dömsödi Autocross Aréna Facebook oldalán lesz követhető.
Szombat este nyolc órától kifulladásig zenés este tervezünk a büfésátorba. Kiállításra kerül és a nézők által megtekinthető Szalay Norbiék "Dakar kamionja". Ezen kívül készülünk még egy meglepetéssel, mely maradjon a versenyig titok.

Mit kívánsz a versenyzőknek és a szurkolóknak?
- Ha lehetek önös érdekű, elsődlegesen magunknak kívánnék jó időt ezen kívül biztatom a nézőket, hogy látogassanak ki a rendezvényünkre, ami ingyenes a számukra hisz több kategóriában is itt dömsödön fog eldőlni a bajnoki, és Zóna bajnoki cím sorsa. A versenyzőknek kívánok baleset mentes és élményekkel teli versenyzést és természetesen szeretettel várjuk őket a Dömsödi Autocross Arénába.

- Hajósi Miklós -

Program:

október 14., szombat

08:00 Amatőr átvétel (60 perc)
09:00 Adminisztratív és technikai átvétel (OB+Zóna) (180 perc)
09:00 Amatőr mért edzés
10:00 Amatőr betétprogram 1.előfutam
12:30 1.időmérő edzés (OB+Zóna)
14:00 2.időmérő edzés (OB+Zóna)

16:00 1.előfutam (OB+Zóna)

 

október 15., vasárnap

08:00 Amatőr betétprogram 2.előfutam
09:00 2. előfutam (OB+Zóna)
10:30 Amatőr betétprogram 3.előfutam
12:00 3.előfutam (OB+Zóna)
13:30 Elődöntők, döntők (OB+Zóna)
15:00 Amatőr betétprogram Elődöntők, döntők
16:30 Díjkiosztó

 

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V.
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!